Agáta Hanychová přiznala, že je na pokraji sil. I Dopita to poznal

[chooze:gallery;value:33447]

​Dvanáctiletý syn Agáty Hanychové se zotavuje po operaci nohy. Ačkoliv o něj měla prý celá rodina strach, byl podle babičky Veroniky Žilkové moc statečný. Jeho rodiče se o něj teď s láskou starají. "Můj chlapeček tady stále hajinká, chudinka. Hraje NHL. No, jasně, začal ho bavit hokej, když je v televizi," popsala v příběhu na instagramu Hanychová.

Její program je neustále nabitý. "Já jsem teď přijela z práce, Róza je u tatínka a my si jdeme užít s Miou kino, jdeme na Garfielda," svěřila se. Dětem se totiž snaží věnovat co nejvíc. "Když máte, holky, víc než jedno dítě, je důležité udělat si čas, kdy můžete, aby se každé z nich cítilo jako jedináček. Takže nám s Miou teď začíná dámská jízda, kino a nákupy," dodala modelka.

[chooze:article;value:555927]

Neustálé starosti si na ní však vyžádaly krutou daň, Dopita se jí však snaží zlepšit náladu. "Když tvůj manžel pozná, že už padáš na držku," napsala Hanychová ke snímku s několika kyticemi, které dostala, a označila na něm svého manžela. 

Netají se, že právě on je pro ni velkou oporou. I Žilková je vděčná, že má její dcera po boku muže, jako je on. "Já jsem vlastně hrozně ráda, že teď aspoň jedno z těch třech dětí má svého tátu doma a Mirek je hrozně fajn. Za jejich manželství jsem opravdu moc ráda," svěřila se nedávno herečka v pořadu Život ve hvězdách.

Žilkova promluvila o milostném životě své dcery. Podívejte se na video (5/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.