Dívka (17) zmizela i s miminkem. Nevrátila se z procházky, pomozte ji najít

"Dívka je společně se svojí dcerou umístěna v zařízení pro mládež v Černovicích. V pátek 17. května se nevrátila z vycházky zpět a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu," uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté po dívce už od pátku pátrají. "Prověřili místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Hledali dívku u jejích známých, kamarádů i na dalších místech, na která má vazbu. V pátrání nadále pokračují," popsala mluvčí.

[chooze:article;value:546957]

Pohřešovaná dívka je štíhlá a měří 160 centimetrů. "Má dlouhé hnědé vlnité vlasy. Na sobě měla při odchodu oblečenou jarní khaki bundu, šedé upnuté rifle a obuté měla černé botasky," sdělila Kroutilová. Mohla by být na Kroměřížsku nebo na Brněnsku, odkud pochází. "Nelze ale vyloučit, že by se mohla nacházet na jiném místě republiky," doplnila mluvčí.

Dvouměsíční dcerku Jasmínu vezla dívka v kočárku s hlubokou korbou béžové barvy. "Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158," vyzvala Kroutilová.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.