Filmový svět truchlí. Zemřela oblíbená herečka z Pomády

Susan Bucknerová v roce 1978 zazářila v roli blonďaté roztleskávačky Patty Simcoxové ve filmu Pomáda. Po boku hlavní hvězdy Olivie Newton-Johnové předvedla výkon, kterým se zapsala do srdcí diváků po celém světě. Herečka zemřela minulý týden, informoval magazín People.

"Susan zemřela pokojně 2. května obklopená svými blízkými," uvedla blízká rodiny Melissa Berthierová. Příčinu smrti 72leté Susan rodina nezveřejnila. "Světlo, které přinesla do každé místnosti, bude navždy chybět," řekla hereččina dcera Samantha Mansfieldová magazínu. 

[chooze:article;value:554195]

​Bucknerová se narodila v roce 1952 v Seattlu a v roce 1971 vyhrála soutěž Miss Washington. Známou se stala o sedm let později právě díky vedlejší roli ve filmu Pomáda. Diváci ji také mohli zahlédnout například ve snímku Policejní akademie 6. 

Ve filmové branži ale moc dlouho nezůstala. Už v 80. letech se totiž rozhodla soustředit se na rodinu a herectví opustila. Bucknerová vychovala dvě děti, dceru Samanthu a syna Adama. Byla také čtyřnásobnou babičkou, uvedl web Variety.

Poté, co skončila s herectvím, tak například režírovala dětské divadlo na floridské základní škole nebo učila tanec.​

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.