Šokující prohlášení důvěrnice Kate a Williama. Prochází si peklem, říká

Arrietaová se o královském páru rozpovídala pro britský deník Telegraph. "Mám teď zlomené srdce. Myslím, že si teď procházejí peklem. Doufám, že se někdy vrátí zpátky. Je to opravdu osobní," znepokojila svým prohlášením veřejnost.

Módní návrhářka má totiž ke Kate a Williamovi velmi blízko a pojí je dlouholeté přátelství. Podle webu New York Post tak mohla naznačovat, že zdravotní stav Kate, která momentálně podstupuje chemoterapii, se zhoršuje. K jejímu zdraví se navíc dosud veřejně nijak nevyjadřovala.

Arrietaovou kromě přátelství pojí s královskou rodinou také pracovní vztah. Pro Kate a Williama totiž pracuje jako stylistka jejich dětí – prince George, princezny Charlotte a prince Louise. Manželé jejích služeb využívají od té doby, co se narodil princ George. 

[chooze:article;value:553764]

"Jsem velmi hrdá na to, že oblékám členy královské rodiny. Opravdu mi záleží na tom, jak vypadají," svěřila se. Na oblékání královských potomků spolupracuje také s jejich chůvou Marií Borrallovou. A občas to prý není jednoduchá práce. 

"Často mám i šibeniční termíny. Ale udělaly bychom pro ně cokoliv. A děti nakonec vždycky vypadají úžasně," dodala návrhářka.

jak připomíná web BBC News, Princezna Kate oznámila světu svoji diagnózu v březnu prostřednictvím emotivního videovzkazu. V něm prozradila, že lékaři rakovinu odhalili během pooperačních vyšetření po lednové operaci břicha. Momentálně proto podstupuje preventivní chemoterapii.

Princezna Kate vede jako nejoblíbenější člen královské rodiny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.