Horoskop na neděli 5. května: Hvězdy přejí individuálním úkolům

Beran 

Závěr týdne přinese samé pozitivní novinky. Můžete se těšit na finance, se kterými jste se už dávno rozloučili. Některý z dlužníků se umoudří a vrátí vám dávnou půjčku. Hvězdy vám přejí také v milostném životě. Oplýváte bezednou sexuální energií.

Býk    

Neděle zabrnká na citlivou strunu. Inklinujete k náboženství a pokládáte si filozofické otázky ohledně života. Vyhledáváte spíše klidnější místa a straníte se společnosti. Místo toho vedete rozhovory sami se sebou. V sentimentalitě se nyní vyžíváte.

Blíženci          

Nastává ideální doba k tomu, abyste se profesně rozvinuli. Hvězdy vám připravují úrodnou půdu pro podnikatelské záměry i případnou změnu povolání. Zatím pouze rozšiřujete své obzory. Studujete, cestujete a snažíte se získat cenné pracovní kontakty.

Rak    

Zvýrazněné znamení Raka vytváří ideální prostor pro rodinná setkání. Familiárně založení Raci jsou v tomto čase ještě více empatičtí, proto si s blízkými výborně rozumí. Slova mezi vámi nehrají roli. V útulném hnízdě načerpáte ztracenou energii.

PARTNERSKÝ HOROSKOP! DÁREK na 1. Máje! DÁREK na poslední chvíli! Jen za 399,-Kč Objednejte hned!

Lev     

Pokud vás čekají nějaké důležité aktivity, pak se raději nespoléhejte na pomoc blízkých. Hvězdy přejí individuálním úkolům. Práce v kolektivu by vás pouze rozptylovala a sváděla na scestí. Takto se nemusíte dělit ani o následný úspěch a pochvalu.

Panna 

Uvažujete do budoucna a řešíte ekonomickou stránku svého života. Máte jasnou vizi, čeho byste chtěli dosáhnout, a v neděli se vám podaří najít také ideální cestu, která k tomuto cíli vede. Jediné, s čím se budete muset poprat, je neodbytný ctitel.

Váhy

V závěru týdne jste závislí na názoru druhých lidí. Kvůli tomu se vaše chování může proměňovat stejně rychle jako aprílové počasí. Zatímco v jednu chvíli sršíte výbornou náladou a sebevědomím, v zápětí se pouze tiše přikrčujete v koutu. Věřte si.

Štír

Vaše drahá polovička se vám snaží něco taktně naznačit. Zřejmě touží po změně, ale nedokáže vám to říci naplno. Dřívější romantické rozpoložení hvězd vystřídalo drobné vystřízlivění, během kterého se ovšem můžete posunout vstříc lepší budoucnosti.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Jste nabití energií a vypadá to, že vás během neděle jen tak něco nezastaví. Snažíte se stihnout sto věcí naráz a necítíte přitom únavu. Mars ve znamení Vah povážlivě upozorňuje na nepříjemné zdravotní komplikace související s celkovým přetažením.

Kozoroh

Jste netrpěliví a dělá vám potíž udržet nervy na uzdě. Nejraději byste měli všechno jako na zavolanou. Hvězdy však k takovému přístupu nejsou vůbec ohleduplné. Ba právě naopak vás v profesním i osobním růstu trochu zabrzdí. Aspoň naberete nové síly.

Vodnář          

V závěru týdne se chcete věnovat společenským událostem. Rozhodně byste neměli zůstávat o samotě doma. Mezi přáteli i naprosto cizími tvářemi budete excelovat díky svému vynikajícímu smyslu pro humor. Nelze vás přehlédnout ani v zaměstnání.

Ryby  

Ve společnosti se dnes nebudete příliš zdržovat. Jakýkoliv hluk, chaos a falešné chování jsou vám proti srsti stejně jako typicky městský způsob života. Ideální neděle by podle vás měla být strávená na čerstvém vzduchu a nějakém romantickém místě.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.