Princezna Charlotte slaví 9. narozeniny. Na fotce se podobá Dianě, tvrdí fanoušci

Princezna Kate tradičně sdílí na narozeniny svých dětí jejich novou fotografii. A výjimku neudělala ani v případě Charlotte. Ta ve čtvrtek oslavila deváté narozeniny a už dopoledne se fanoušci britské královské rodiny dočkali aktuálního snímku.

Mnoho z nich upozornilo na to, že z malého děvčátka pomalu roste slečna. "Nemůžu uvěřit, že už je jí devět let! Čas letí tak rychle," napsal pod fotku zveřejněnou na sociální síti X jeden z uživatelů. "Ta tak vyrostla! Jaká je z ní ohromující a půvabná mladá dáma!" žasnul další.

[chooze:article;value:553476]

​Fanouškům neuniklo ani to, že se princezna rok co rok stále více podobá svému otci princi Williamovi. Mnozí v ní ale stále víc vidí zesnulou princeznu Dianu. "Je nepochybně spojením lady Diany a prince Williama," zhodnotila jedna z fanynek, která stejně jako mnoho dalších připojila ke komentáři i přání k narozeninám.

​Princezna Charlotte má na fotografii vínový svetr, modré tričko a džínovou sukni. Ležérně se opírá o zábradlí poseté květinami a usmívá se od ucha k uchu. Oproti snímku z předchozího roku má výrazně delší a světlejší vlasy.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě (05/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.