Už je rozhodnuto. Princ Harry se vrací do Velké Británie bez Meghan

Harry se v květnu objeví v Londýně, a to u příležitosti desátého výročí her pro veterány. V rámci Invictus Games by měl dokonce 8. května vystoupit s projevem. I když na seznamu pozvaných byla rovněž jeho manželka, Meghan svého chotě doprovázet nebude, píše portál Metro.

Princ Harry je jedním ze zakladatelů her. Mluvčí události už oficiálně potvrdil jeho účast. "Při příležitosti desátého výročí se k nám připojí náš patron princ Harry, vévoda ze Sussexu, herec Damian Lewis a členové celosvětové komunity Invictus," stojí v prohlášení zveřejněném na sociálních sítích Invictus Games.

[chooze:article;value:550112]

Jak upozornil portál Daily Mail, o Meghan tam však není ani zmínka. Očekává se, že zůstane doma. Událost se totiž koná jen dva dny poté, co jejich synovi Archiemu bude pět let.

Půjde přitom o princovu první návštěvu Británie od doby, co jeho švagrová Kate oznámila, že bojuje s rakovinou. Podle odborníků na královskou rodinu je však nepravděpodobné, že by se spolu setkali.

"Jsem si jistý, že neuvidí Kate. Ale vynaloží velké úsilí, aby byl spatřen při návštěvě svého otce. Překvapilo by mě však, kdyby přišla i Meghan," uvedl jeden z expertů Tom Bower.

Vztahy v rodině zůstávají stále napjaté a na velké usmiřování obou bratrů to zatím vůbec nevypadá. "Jediná naděje na usmíření je, že se to odehraje v soukromí a my se o tom vůbec nedozvíme," myslí si královský komentátor Richard Fitzwilliams.

Reakce Harryho a Meghan naštvala fanoušky. Více se dozvíte v následující reportáži (3/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.