Horoskop na pondělí 29. dubna: Vaše fantazie konečně dostane více prostoru

Beran 

Začátkem týdne získáváte spoustu důležitých zkušeností v oblasti mezilidských vztahů. Učíte se chápat své blízké a bedlivěji jim nasloucháte. To bude mít pozitivní vliv zejména na vaše partnerství. Protějšek má konečně pocit, že je pro vás důležitý.

Býk    

Procházíte šťastným obdobím, kdy nad vámi bdí všichni svatí. Hvězdy posvětily veškeré vaše kroky úspěchem. Výjimečnou přízeň shůry si uvědomujete a nenecháte si ji sobecky jen pro sebe. Naopak pomáháte druhým lidem. A to nejen finančně, ale i prací.

Blíženci          

Pečujete o blízké a snažíte se rozšířit jejich obzory. Nejcitelnější to bude ve vztahu k vašim ratolestem. Na ty si najdete odpoledne více času, abyste zkontrolovali úkoly a podnikli společně nějakou kulturní aktivitu. Ani rodiče nebudete zanedbávat.

Rak    

Peníze se u vás moc neohřejí. Co dnes vyděláte, obratem investujete do svých blízkých. Na druhou stranu, začátkem týdne si to můžete dovolit. Ve hvězdách se zračí nemalé příjmy i možný kariérní růst. O své štěstí se jednoduše musíte s někým podělit.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Kohout, Pes, nebo Had? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Stále pokračuje vynikající konstelace pro všechny ambiciózní Lvy. Vnitřní nejistota vás motivuje ke změně, osobnímu i profesnímu růstu. Během dne se rozhoupete k aktivitám, na které jste dříve neměli odvahu. Ne nadarmo nosíte symbol krále zvířat.

Panna 

Pondělí slibuje zásadní konfrontaci s partnerem. Potřebujete si nejprve ujasnit své myšlenky, abyste byli schopni vyjádřit názory na jeho konání. Vysvětlíte si svá stanoviska a pokusíte se najít kompromis na jistou zásadní otázku, která vás spojuje.

Váhy

Milostné experimenty vám ani v začátku pracovního týdne nejsou cizí. Ba právě naopak je vyhledáváte nyní jako zpestření jinak rutinního programu. Hvězdy vám usnadní cestu k realizaci svých tajných snů. Vaše fantazie konečně dostane více prostoru.

Štír

Jste skromní a ke štěstí vám stačí málo. Radujete se z naprostých drobností, jako je hezké počasí, rozkvetlá příroda či usmívající se lidé kolem. Pokud máte po svém boku náročnějšího partnera, může docházet k názorovým třenicím. Chce od života víc.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Ve vztahu si tak trochu protiřečíte. Rádi byste po svém boku měli aktivnějšího partnera, ale zároveň mu neumožníte potřebnou seberealizaci. Vyplatí se nechat pro dnešek veškeré názorové třenice koňovi a jít si po vlastním programu. Oběma to prospěje.

Kozoroh

Máte pocit, že druhým vidíte až do žaludku, proto s nimi jednáte jako brouk Pytlík. To by se vám ovšem během dne nemuselo vyplatit. Mnohé podstatné informace vám zůstávají skryty. Nesuďte je pouze na základě svých domněnek a prokažte svou toleranci.

Vodnář          

Procházíte naprosto úžasným obdobím, které je naplněno horoucí láskou až po okraj. Nebojte se přiznat si své vřelé city a poddat se jim. Vodnáři, kteří jsou v současném vztahu teprve krátkou dobu, poznají, co je jejich drahá polovička skutečně zač.

Ryby  

Vaše přirozená inteligence je v pondělí zesílena hvězdnou konstelací. Bude se vám dařit při studiu a rozšiřování profesních dovedností. Zelenou mají především Ryby, jejichž povolání či studium souvisí s ekonomií. Podaří se vám rozkrýt klíčové vzorce.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.