V domě na západě Čech našli spoutané lidi. Policie pátrá po ozbrojeném komandu

Policisté pátrají po skupině ozbrojených mužů. "V nočních hodinách jsme na tísňové lince přijali oznámení o tom, že do domu v obci v příhraničí Plzeňského kraje měli vniknout ozbrojení muži a poté tam spoutali několik osob. Na místo ihned vyjelo několik policejních hlídek, které po neznámých pachatelích začaly ihned pátrat," informovala v pátek dopoledne mluvčí policie Dagmar Brožová.

"Přivolán byl policejní psovod se služebním psem, nasazen byl také vrtulník. Do pátrání byli přizváni také němečtí policisté. Vyvíjíme maximální úsilí, abychom podezřelé muže zadrželi," doplnila mluvčí s tím, že kvůli průběhu trestního řízení nemůže zatím sdělit bližší informace.

[chooze:article;value:550339]

Podle webu Krimi Plzeň šlo o loupež, která se měla odehrát konkrétně v Tlumačově na Domažlicku. Lupiči měli být oblečeni v černých kombinézách připomínajících policejní uniformy. Jakou škodu způsobili, zatím není jisté. 

Nejistý je i stav spoutaných. Podle mluvčí záchranné služby Plzeňského kraje Márie Svobodové ale zdravotníci na místo nevyjížděli. Portál Novinky.cz pak uvádí, že poškozenými byli v minulosti trestaný německý podnikatel vlastnící noční kluby a jeho rodina.

Policie vyšetřuje mladíka z krádeží a vloupání. Ukradená auta měl pokaždé poničit:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.