Horoskop na středu 3. dubna: Dnes je váš den

Beran 

Jaro je konečně v plném proudu, období, na které jste se tolik těšili! A také jste si slíbili, že se budete věnovat zvyšování tělesné kondice. Dnes se vydejte pěšky domů z práce a vytáhněte ze skříně své sportovní oblečení. Je už nejvyšší čas.

Býk    

Podnikajícím osobám přinese dnešek šanci na dobrou zakázku. Pokud se dozvíte o výběrovém řízení, neváhejte a přihlaste se do něj. V tomto období se vám nevyplatí váhat a čekat. Štěstí přeje odvážným, tak nestůjte v koutě a buďte teď pořádně draví!

Blíženci          

Potrpíte si na kvalitu a nehodláte se spokojovat s věcmi, které jsou sice levné, ale nic nevydrží. V dubnu vám planety dovolují udělat si radost, kdykoliv se vám zachce. Dnes se proto vydejte pro věc, která vám už dlouho nedává spát. Je to váš den!

Rak    

Vaše planety vás teď obdarovávají skvělým úsudkem a bystrou intuicí. Přesto mohou nastat okamžiky, kdy budete jednat velmi zbrkle, hlavně, co se týká pracovních záležitostí. Dnes hrozí nebezpečí, že následkem své netrpělivosti přehlédnete důležitou věc.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Dnes se setkáte s emocemi, které bytostně nesnášíte a jsou vám jako královskému a majestátnímu znamení cizí. Jsou to například závist nebo žárlivost. Někdo je bude ventilovat ve vašem okolí. I když se netýkají přímo vás, budete jimi upřímně zhnuseni.

Panna 

Dnes se snadno s každým domluvíte a vyřídíte i to, co dosud stagnovalo. Brilantní komunikační schopnosti využijte také pro svou kariéru. Pomohou vám i při skládání různých zkoušek a pohovorů. Úspěch máte předem v kapse!

Váhy

Nepovažujte své mnohem starší kolegy za obyvatele Jurského parku a nemoderní jedince. Jejich vzdělání není o nic horší, než vaše a jejich životní zkušenosti jsou nedocenitelné. Dnes se jim v duchu za své názory omluvíte, jejich rada vám velmi pomůže.

Štír

Jakmile dnes budete mít v zaměstnání hotový jeden úkol, aktivně budete vyhledávat druhý. Kolegové kroutí hlavou a někteří vás mají za šplhouna. A to proto, že vašeho pracovního úsilí a nasazení si už všimli také nadřízení. A mluví něco o prémiích!

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Dnes se v práci nebudete cítit nejlépe. Budete přemýšlet, co přesně za tím stojí - jde o migrénu, jarní únavu anebo mizernou kondici? Napadne vás jako možnost také otrávenost z vaší rutinní práce. V tom případě je třeba změnit pracovní pozici.

Kozoroh

Jste potěšeni stavem svého bankovního účtu a těší vás také plynulý tok peněz, který k vám proudí. Dnes si řeknete, že si za své zásluhy zasloužíte něco výjimečného. Odměňte se za svůj pracovní výkon a vyberte si něco, co vás zaručeně rozradostní.

Vodnář          

Zadaným dlouho trvalo, než si našli solidního partnera s rozumnými názory. Rádi byste s ním měli dlouhodobý a spokojený vztah. Otázkou je, zda to tak vidí i protějšek. Dnes si o tom spolu v klidu promluvte a oba pak budete konečně vědět, na čem jste.

Ryby  

V tomto období se vlivem vašich planet bez problémů domluvíte s většinou lidí. Dnes se však ve vaší blízkosti objeví někdo, s kým domluva nebude možná. Bude si stát za svým a urážet ty, kteří s ním nesouhlasí. Nepomůže ani laskavá, ani přísná rétorika.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.