Bývalá moderátorka TV Nova po drsném porodu: Se synem Hugem už míří domů

[chooze:gallery;value:35155]

Shopaholic Nikol na sociálních sítích oznámila skvělou novinu. Konečně se zotavila po náročném porodu a může jet i se synem domů. Ačkoliv porod trval tři dny a byl plný komplikací, vše naštěstí dobře dopadlo a Nikol na svět přivedla krásného chlapečka jménem Hugo.

V porodnici s ním ale musela zůstat déle, aby se oba pořádně zotavili. Teď však nastal čas, kdy se chlapeček podívá s rodiči domů. "S Hugem jsme se na cestu domů sladili," napsala Shopaholic Nikol v úterý odpoledne k fotografii, kde chlapečkovi balí oblečení.

[chooze:article;value:546482]

Poté sdílela snímek, jak její přítel Adam odchází s Hugem v dětské sedačce pryč z porodnice. "První noc doma úspěšně za námi," dodala Nikola ve středu ráno. I když už se Nikol cítí lépe, svěřila se, že stále zápasí s určitými nepříjemnostmi souvisejícími s porodem. Starost jí dělají například popraskané žilky v očích.

"Naše největší láska Hugo. Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku," podělila se Nikol v neděli o úžasnou zprávu.

[chooze:article;value:519371]

Nejvíce vděčná je svému příteli, který ji celou dobu držel nad vodou. "Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme. Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala," dodala influencerka.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.