Přál bych si být s vámi, řekl Harry na akci pro Dianu. William před bratrem utekl

[chooze:gallery;value:31880]

​Ve vědeckém muzeu v Londýně se ve čtvrtek předávaly ceny zvané Diana Legacy Award. Uděluje je charitativní organizace, která se zaměřuje především na oběti šikany. Na akci osobně vystoupil princ William a na dálku se ze Spojených států amerických prostřednictvím videa připojil princ Harry. 

Jen chvilku před začátkem akce ale na sebe strhla pozornost Harryho manželka Meghan, která na instagramu představila svou novou značku "American Riviera Orchard". Značka zatím působí velmi tajemně a jediná informace na profilu je, že jde o projekt samotné Meghan. Po kliknutí na webové stránky dostane uživatel možnost se připojit k odběru e-mailů. Nic dalšího se o značce nedozví. 

Podle zdroje webu Page Six se stránka se zaměří na zboží pro domácnost, jídlo, zahradu a životní styl. "Pracuje na tom více než rok a jsou to všechny věci, které jsou blízké jejímu srdci," popsal zdroj. Mnohem více než samotné zboží ovšem experty zaujalo oznámení, jehož načasování rozhodně nebyla náhoda. 

[chooze:article;value:545961]

​"Oznámení je zcela v souladu s načasováním všech oznámení ze Sussexu. Nikdy není nic náhodné," řekl královský expert Richard Fitzwilliams deníku The Sun. Rozhodnutí udělat to právě v den Dianiny akce je podle něj "příkladem toho, proč rozkol mezi princi připomíná řeckou tragédii". Aktuální událost dokazuje také fakt, že spolu bratři vůbec nekomunikují. 

William utekl před Harrym

Princ William na charitativní akci předal ceny skupině vítězů a pronesl projev, ve kterém vzdal dojemnou poctu své matce. Publiku řekl, že právě princezna Diana ho naučila, že "každý si v nouzi zaslouží v životě podpůrnou ruku", a že její odkaz je inspirací pro něj i jeho manželku Kate, která se v současné době zotavuje po údajné operaci břicha.

​Z akce princ odešel již kolem 20:15, tedy ještě dříve, než svůj projev na dálku přednesl princ Harry. Mladší princ se účastníkům omluvil, že nedorazil osobně. "Přál bych si, abych tam mohl být s vámi," řekl Harry. Jeho projev byl více neformální než Williamův. "Moc vám děkuji, že inspirujete tolik dalších a zároveň chráníte odkaz mé matky. Opravdu si toho vážím," dodal princ. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.