Horoskop na sobotu 27. ledna: Partnerovi se nebude líbit vaše chování

Beran

Moc dobře víte, co chcete, a to samé dnes vyžadujete po jiných. Připravte se však na to, že se toho nemusíte dočkat. Obrňte se proto trpělivostí a respektujte, že ne všichni jsou rozhodnutí. Vyvarujte se poznámek a kritických řečí, jen vše zhorší.

Býk    

V partnerském vztahu dnes můžete být poněkud sebelítostiví. Není však žádný důvod zoufat. To, že se vám partner nevěnuje tak, jak byste si představovali, ještě nemusí nic znamenat. Najděte si své vlastní záliby a ukažte protějšku svoji nezávislost.

Blíženci          

Jestli nejste připraveni na lásku, může vás vzniklá situace dostat do pořádného zmatku. Najednou nevíte, co si s tím počít a v lásce to skřípe. Luna nabádá, abyste zejména v podvečerních hodinách byli otevření a upřímní ke svému protějšku, žádné hry.

Rak    

Dnes si uděláte dostatek času na všechny své koníčky. A nebojte se do nich zapojit i rodinu či partnera! I když se vám to bude zdát jako ztřeštěný nápad, uvidíte, že se skvěle pobavíte nejen vy, ale také všichni ostatní. Budete mít spoustu zážitků.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Budete mít pocit, že bez vás by se vše zhroutilo. Tím pádem nenecháte nic náhodě a budete se pro jistotu účastnit veškerého dění v rodině. Váš dozor a neustálé kontrolování však může přivádět vaše blízké k šílenství. Respektujte proto jejich potřeby.

Panna 

Někdo z vašich blízkých vám projeví podporu ve vašich plánech. Bude to pro vás důležité, neboť se ujistíte v tom, že rodině na vás velice záleží a že jsou vaši nejbližší ochotni udělat cokoliv, abyste se cítili spokojení. Jenom toho nezneužívejte!

Váhy  

Záříte jako maják a vy, kteří jste nezadaní, máte tendenci flirtovat. Mars s Merkurem a Venuší vás spojuje s někým, kdo učí nebo píše. Diskutujte o knihách a divadle, ale na svou schopnost smát se nezapomínejte - ukažte, že nejste škrobení panáci!

Štír     

Nezadaní, díky přátelům se vám povede seznámit se s atraktivní a přitažlivou osobou. Nebuďte však příliš žhaví do flirtování! Dotyčnému ukažte, že máte i jiné přednosti než jen líbivý vzhled. Předveďte okouzlující šarm a inteligentní smysl pro humor.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Ve společnosti svých nejmilejších je vám přímo skvěle, přičemž největší radost vám přináší děti. Láskyplná Venuše v Kozorohu se v sobotu vskutku předvádí v tom nejzářivějším světle a oslňuje pohodou, jakou jste již dlouho nepocítili. Dopřejte si trochu klidu.

Kozoroh         

Setkáte se se starým známým. Vzájemné sympatie a radost ze shledání budou obrovské, proto nakonec neodoláte a vyrazíte společně na skleničku. Pokud jste zadaní, připravte se, že partnerovi se to rozhodně nebude zamlouvat. Vysvětlete mu tedy situaci.

Vodnář          

Dnes zapomenete na své starosti a oddáte se dobré zábavě a především cestování. Správně cítíte, že potřebujete opustit rutinu a stereotyp. Výlet vám rozšíří obzory a pomůže vám zapomenout na všední strasti a problémy. Perfektně se tak odreagujete.

Ryby  

V duchu se budete stydět za dávné milostné prohřešky. Zejména až uvidíte, jak moc vás váš partner miluje. Přesto byste se neměli týrat výčitkami. Snažte se smířit se svou minulostí. Uvědomte si, že tenkrát jste byli v naprosto jiné situaci než nyní.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.