Drsná reakce Krampola: Skočil bych radši z okna. Do domova důchodců nejdu

[chooze:gallery;value:29881]

Herec Jiří Krampol ve svých 85 letech zatím o domě pro seniory nechce ani slyšet. "Já nevím, kdo na tuhle kravinu přišel. Proč bych chodil do domova důchodců, že mě bolí noha? Jdou po mně, že mám rakovinu plic a že jdu do domova důchodců. Já mám před sebou dva filmy," řekl pro TN.cz Krampol.

Do domova seniorů by v krajních případech ale šel. Kdyby se mu však stal nějaký velký úraz, přiznal, že by to asi psychicky neunesl. "Já jsem řekl, že když bude potřeba, půjdu kamkoliv, ale až to bude potřeba. Kdybych přišel o nohu, tak bych třeba skočil z okna, ale ještě neskáču," svěřil se herec.

[chooze:article;value:534952]

Vadí mu ale, že se o něm šíří zvěsti, že by se do pečovatelského domu mohl přestěhovat brzy. "Kdo si převezme mé klíče? Kdo mě odstěhuje? Jak na to přišli, na takové kraviny? Z jakého důvodu bych chodil do domova důchodců, opravdu se tam nechystám," uvedl herec na pravou míru.

Ve svém případě zatím nevidí důvod ke stěhování. "Když je někdo v háji a nemůže se hnout, tak tam asi musí, to je pochopitelný. Ale já jsem to i rozchodil. Sice v pořádku nejsem, ale co je na tom zvláštního, že 85letý chlap má problém s nohou a průduškami. To není nic neuvěřitelného," popsal Krampol. "Do žádného domova důchodců prostě nejdu," uzavřel.

Jiří Krampol zavzpomínal na staré časy. Hraní v divadle mě strašně bavilo, řekl (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.