Moderátorka Adela ze SuperStar je už rok matkou. Řekla, co ji nejvíce stresuje

[chooze:gallery;value:29842]

Adela a Viktor Vinzceovi se více než rok starají o malého synka. Bez něj si už svůj život nedovedou představit, a to přesto, že jeho příchod vše v rodině od základu změnil. Moderátorka si mateřství užívá plnými doušky. Kvůli synovi pracuje méně než předtím a věnuje mu co nejvíce času. Proces adopce je náročný a zdlouhavý, ale už se prý blíží doba, kdy by chlapeček mohl být definitivně jejich.

"Už plyne stanovená doba, a proto to neřešíme. Stejně nemůžeme nic uspíšit, nic změnit. Během pár měsíců by to mělo být už v pořádku," řekla Adela Vinczeová pro web topky.sk. 

[chooze:article;value:483385]

To, že Vinczeovým plyne jakási zkušební doba, která není stále definitivně u konce, manžele příliš netrápí. "Mě teď stresuje hlavně to, zda zvládnu dělat běžné věci, zda jsem dost dobrá matka, dostatečně trpělivá a jestli správně reaguji. To člověk zapomene na to, že celý ten proces ještě není papírově ukončený," popsala Adela.

Před více než rokem, kdy měli vytoužené děťátko konečně doma, odmítala Vinczeová k adopci říct jakékoli podrobnosti. "Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví, ani odkud je. Je to v procesu, dítě nám ještě oficiálně není přiděleno, proto je to ještě velmi citlivé," vysvětlila tehdy. 

Adelu Vinczeovou, v té době ještě Banášovou, proslavilo moderování oblíbených show SuperStar a Talentmania. Její manžel Viktor uvádí slovenské Televizní noviny na televizi Markíza. O miminko se manželé snažili od roku 2017. Po několika marných pokusech Vincze veřejně přiznal, že je neplodný.

Takto vypadalo dojemné loučení s rosničkou TV Nova. Podívejte se na video (06/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.