Slovenského rappera zatkli v zahraničí. Za mřížemi čeká na deportaci

Slovenský rapper Separ nečekal, že místo exotické dovolené skončí za mřížemi. "Kontrolujte si cestovní dokumenty předtím, než někam odjedete. Taková Indonésie to bere dost vážně. Pas mi končí za čtyři měsíce, ale oni chtějí šest," sdílel ve svém instagramovém příspěvku Separ fotografii indonéského vězení.

Tam ho totiž zavřeli na pár dní, než ho budou moct vyhostit ze země. "Ej, ej deportace. Pár dní v base, než přijde let, kterým mě deportují. Nárok na jedno jídlo za den a žádná sprcha," popsal rapper, kterému se podařilo svou celu vyfotit a sdílet na sociálních sítích.

[chooze:article;value:426521]

V indonéském vězení ale našel i nějaká pozitiva. "Aspoň královsky veliká postel, snad v ní nežijí žádné breberky. Jak se říká, je třeba zažít všechno, ale toto je hodně nechutné," politoval se nejposlouchanější umělec Slovenska. 

Kromě pár dnů ve vězení se Separ vyrovnává i s pachutí zrady, jeho společnost si totiž i tak užívá dovolenou plnými doušky. "Moji kámoši a přítelkyně leží pár kilometrů odsud na pláži," postěžovat si bývalý manžel slovenské zpěvačky Tiny.

Známí rappeři opět na scéně. Podívejte se na velkolepý koncert Kontrafaktu (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.