Horoskop na sobotu 30. prosince: Budete řešit zapeklitou záležitost

Beran

Kvůli jisté záležitosti jste stále více nespokojení. Až téměř do úmoru natolik přemýšlíte, jak změnit to, co vás stresuje, že se nakonec dostáváte do dalšího stresu, tentokrát proto, že vůbec nestíháte své povinnosti a obáváte se pak, že bude ještě hůře.

Býk    

Některou práci si nyní budete muset nosit i domů – ne že by se vám třeba právě dnes chtělo, ale zase se můžete těšit na ocenění z míst nejvyšších a pak doma alespoň uvidí, že když nadáváte na pracovní vytížení, tak rozhodně ani trochu nepřeháníte.

Blíženci          

I když se to může zdát téměř jako nadlidský výkon, vy nemáte problém vypořádat se i s lidmi, od kterých jinak dávají ruce pryč i otrlí jedinci. Zřejmě to bude vaší vrozenou empatií, která vám umožní působit dojmem uklidňujícím a zároveň sebejistým.

Rak    

V práci nebo na domácí půdě půjde dnes o jistou zapeklitou záležitost, která vyžaduje mnohem více pozornosti, než se původně zdálo. Nalézt řešení budete muset evidentně společně, protože každý z přítomných bude znát jen část dané problematiky.  

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Neviděli jste nedávno padat hvězdu a nestihli jste si přát, aby vám všechno vycházelo doslova excelentně? Vypadá to totiž tak, že se vám podaří ve všech záležitostech postoupit o notný kus kupředu a vaše okolí nebude stačit zírat, jak je to možné.

Panna 

Pokuste si udělat plán, kolik peněz oddělíte na běžný provoz a kolik hodláte investovat do spoření. Ve vašem případě je možné, že se rychle stanete odborníky na nákupy nemovitostí, zlata či diamantů. A protože příklady táhnou, půjdete příkladem.

Váhy  

Až dnes dorazíte do práce a usoudíte, že už i tam to vypadá jako na válečné stezce, pokuste se na chvíli smýt válečné pomalování a začněte s kolegy mluvit, jako by se nechumelilo. Ostatně se sněhem za okny je to stále jako na houpačce, tak uvidíte.

Štír     

Vaše schopnosti budou dnes poměrně na vysoké úrovni, záleží na vás, zda vás bude svádět touha věnovat se spíše duševní práci, nebo naopak raději upustíte trochu energie do některých manuálních činností, které už popravdě velmi dlouho odkládáte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní s vaším lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Na domácím poli se vám daří, ale ani v zaměstnání si rozhodně nemůžete stěžovat. Máte vskutku ty nejlepší předpoklady udělat oslnivou kariéru, jenom se nenechte odradit množstvím dílčích povinností a jejich časovou náročností. Rodina je při vás.

Kozoroh         

V zaměstnání jste po celý dnešek obdivováni pro své duševní schopnosti, dovedete dokonce rozlousknout i takové zapeklitosti, na které by se jinak vedení nerozpakovalo přizvat konvoj odborníků. Takže byste mohli sklidit ocenění a možná i prémie.

Vodnář          

Při dnešku byste mohli vydělat vskutku nadprůměrné finance. Bohužel tu a tam zaznamenáte prudký výkyv směrem dolů v důsledku nezodpovědnosti vašich nejbližších spolupracovníků nebo zákazníků. Doma je pro všechny šetření spíše cizí slovo než úkol.

Ryby  

Dařit se bude téměř všechno, na co sáhnete, a to nejen v oblasti soukromí, ale i ve sféře pracovní. Sami ale, zdá se, nebudete vědět, do realizace čeho se pustit dříve – zda nejprve zapracovat na svých povinnostech, či si vzít den volna s partnerem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.