Pomsta za pozdní příchod: Rodina našla na kufru miminka vulgární vzkaz

Mario Lucas s manželkou Serenou a sedmiměsíčním synem dorazili na londýnské letiště 90 minut před odletem. Pro deník The Sun Mario uvedl, že dobře věděl o doporučeném času příchodu dvě hodiny před odbavením, ale v minulosti s pozdějším příchodem prý žádné problémy neměl.

Rodina odletěla na Kypr v pořádku. Při výdeji zavazadel ale zůstala v šoku. Na modrém kufru miminka totiž rodiče zpozorovali vulgární zprávu načmáranou propiskou: "pi*o, nechoď na check-in pozdě". 

[chooze:article;value:531369]

​Rodiče byli jako opaření. "Jsem opravdu naštvaný, protože to byl úplně nový kufr, který jsme koupili v září. Navíc se jednalo o zavazadlo mého syna a říkat sedmiměsíčnímu dítěti tímto slovem je vskutku neslušné a pobuřující," řekl rozzuřený Mario.

Ten si poté stěžoval na nízkonákladovou leteckou společnost Ryanair a požaduje náhradu za poničený kufr, uvedl deník Daily Mail. Případ musela řešit i společnost ABM Blue Handling, která pro Ryanair zajišťuje manipulaci se zavazadly.

[chooze:article;value:532429]

​"Tento nepřijatelný incident byl ve stejný den nahlášen naším týmem, byl okamžitě vyšetřen a po přesvědčivých důkazech byl dotyčný jednotlivec propuštěn. Dodržujeme politiku nulové tolerance vůči urážlivému chování a chceme se panu Lucasovi upřímně omluvit," uvedla v prohlášení firma.

Přes bazar koupil nefunkční pračku. Vrátil ji s drsným vzkazem (8/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.