Pawlowská, Brožová i Slezáček. Celebrity popsaly svá nejdivnější rande

Zpěvačka Jitka Zelenková a herci Iva Hüttnerová, Bořek Slezáček, Kateřina Brožová nebo Jana Bernášková. Ti a mnozí další ze světa českého showbyznysu si nenechali ujít velkolepý křest nové knihy Haliny Pawlowské. "Já ji obdivuju, její humor je tak nádherný a přitom se nikdy nikoho nedotkne," řekla Brožová.

Nová kniha Pawlowské je na téma Rande. V rozhovoru pro Život ve hvězdách padla také otázka, jestli autorka čerpala ze svých vlastních zkušeností. "U mě není nic úplně pravda a nic úplně vymyšlené. Já mám takový bonmot, který říkám: 'To ošklivé je pravda a to hezké jsem si vymyslela,'" podotkla spisovatelka.

[chooze:article;value:517058]

​Ke křtu knihy dostala Halina i spoustu dárků a přání, některé byly ale originálnější a osobnější než jiné. "Užij si to, jsi na můj vkus odporně pilná, ale dobře ti tak," zmínil například herec Jan Kanyza a herec Jakub Kohák jí donesl jako dárek kopačky, které mu jsou prý hodně blízké.

Hosté i autorka tematicky zavzpomínali na své trapné či zvláštní milostné schůzky. "Třeba v cizině jsem měla schůzku v Paříži, takže to mohlo být úchvatné, ale byla jsem tam o týden dřív. Já jsem byla tak nedočkavá, že jsem přijela o týden dřív a vydržela jsem to, ale pak už jsem o něj skoro nestála, já jsem si to odžila sama tam. To nebylo ani nijak zábavné, spíš smutné," prozradila Halina.

[chooze:article;value:525195]

​"Nepamatuji si, že by některé rande vyloženě skončilo špatně nebo trapně, spíš to třeba nedopadlo. Ale pamatuji si, že to bylo v dávných dobách takové citové, rozechvívající, překvapující a bylo tam takové pomalé našlapování. Já mám ráda, když jsou muži galantní a vlastně, když se ohlédnu, tak se mi to líbilo, i když jsem byla opravdu mlaďounká," zavzpomínala Brožová.

Bořek Slezáček se na to dívá pragmaticky. "Otázka je, co definuješ jako rande. Jestli je to první schůzka, nebo jestli je to schůzka třeba za účelem rozmnožovacím. Ale u rande platí, stejně jako u ostatního, že čím větší máš očekávání, tím vyšší je pravděpodobnost potenciálního zklamání," uzavřel.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.