Objev roku Balonová čeká na lásku: Jsem nezadaná a vybírám si podle charakteru

Tereza Balonová je letošním Objevem roku. "Přijde mi neuvěřitelné, že s druhou deskou jsem Objev roku. Moje hudba je podle mě takový mix všeho a nedá se tak jednoduše zařadit, což je vlastně moje plus i minus. Hraju věci napříč žánry, mám tam rockové písničky, jemné balady s kytarou, ale i popové věci. Já to ráda míchám a ráda si s tím hraju," zmínila.

Jako většinu umělců i ji inspiruje při tvorbě její život. "Někdy mi přijde, že moje písničky jsou jako můj deník. Také mě inspirují ostatní příběhy lidí kolem mě, co prožívají moji vrstevníci nebo i rodiče. Často moje songy vypadají, že jsou o lásce, ale ten podtext je úplně jiný. Třeba písnička Chybíš, kde spousta lidí vidí lásku, tak ta je o mojí babičce, která odešla během covidu," popsala Balonová.

[chooze:article;value:530449]

​Podle ní je rozhodně těžké prosadit se v českém showbyznysu. "Přijde mi, že platí, co Čech, to muzikant. Znám hodně šikovných, talentovaných a mladých lidí. Podle mě záleží na tom, jak to kdo uchopí a rozhodne se to rozvíjet. Ale těch talentovaných je u nás fakt moc," míní mladá zpěvačka.

K prosazení jí pomohla kapela Jelen, které také věnovala svůj dík v děkovné řeči při přebírání Slavíka. "Kluci mě, dá se říct, objevili. Na festivalu jsem vyhrála soutěž, při sólu pro vítěze mě právě viděli kluci, vzali mě pak své turné a seznámili mě s producentem. Kdyby za mnou tehdy nepřišli, tak by se tohle všechno vůbec nedělo," podotkla Bolonová.

[chooze:article;value:530877]

Balonová také prozradila, že je momentálně nezadaná. "Mým největším parťákem jsem si já sama, muzika a moji hudební parťáci. Jinak jsem na charakter, jak se muž chová, jaký je a jaké má hodnoty. Líbí se mi spíš tmavovlasí muži, protože blond je můj brácha. Ale ani nemůžu říct, že by se mi blonďák nelíbil," uzavřela zpěvačka.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.