Dívka šla prostředkem křižovatky v Třebíči, řidič ji srazil a ujel

Nehoda se stala chvilku po 15. hodině na křižovatce Znojemské ulice s Družstevní a Kubišovou. Dopravu řídily semafory, dívka šla křižovatkou mimo přechod pro chodce, informovala TV Nova policejní mluvčí Kraje Vysočina Dana Čírtková.

Řidič odbočoval vpravo z Družstevní ulice na Znojemskou a tam dívku srazil. Aniž by zastavil, pokračoval po Znojemské ulici a ujel směrem na Střítež.

“Při dopravní nehodě došlo ke zranění nezletilé chodkyně, které si vyžádalo lékařské ošetření v třebíčské nemocnici, odkud byla po ošetření propuštěna do domácího léčení,“ uvedla mluvčí s tím, že dechová zkouška provedená policisty v nemocnici byla negativní.

[chooze:article;value:529771]

​Policisté zatím neidentifikovali vozidlo ani neznají totožnost řidiče. Proto žádají o pomoc svědky, zejména ženu, která sražené dívce bezprostředně po nehodě pomáhala. Dále pak řidiče, kteří by mohli mít i záznamy z palubních kamer.

Jakékoliv svědectví přivítají strážci zákona na tísňové lince 158, lidé mohou přijít rovnou na třebíčský dopravní inspektorát, nebo vyšetřovatelům zavolat na čísla 606 831 122 a 725 292 453.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.