Oblíbenou herečku okradli. Kohoutová prosí o pomoc a nabízí odměnu

Neznámý pachatel se měl herečce, kterou fanoušci mohou nyní vídat na obrazovkách TV Nova v seriálu Jedna rodina, do kufru auta vloupat v úterý odpoledne v Praze. Neodešel však s prázdnou a ukořistil pořádně drahou kabelku, ve které měla Kohoutová osobní věci.

"Před chvílí mi někdo z auta odcizil kabelku. Je mi z toho zle. Měla jsem ji v kufru. Moc prosím, kdybyste ji někdo našel ležet v okolí náměstí Jiřího z Poděbrad, ale spíše Římské ulice, dejte mi vědět. Děkuji moc," napsala v úterý na facebooku Kohoutová do skupiny Vinohradská parta. Vše už řeší také s policií.

[chooze:article;value:527642]

Podle herečky dotyčný nemohl vědět, že v autě taška je. "Neměla jsem ji jako lákadlo na přední sedačce. Měla jsem tu kabelku v kufru. Dala jsem ji tam v garáži v Lidlu. Takže ten člověk, který to potom vzal buď na náměstí Jiřího z Poděbrad, nebo na náměstí Míru, protože jsem si tam udělala takové dvě zastávky, nemohl vědět, že v tom kufru je tahle kabelka," řekla ve stories na instagramu Kohoutová.

Jak se zloděj dostal do auta, ale Kohoutová s jistotou neví. "Buď měl asi nějakou rušičku zamykání, nebo jsem nezamkla. Což se mi teda opravdu nikdy nestává. Ale vzhledem k tomu, že jsem taková upracovaná, tak je to asi teoreticky možné. Nevím. Každopádně jsem ji měla v kufru. Ten jsem měla zatažený. A ten člověk vyndal obsah papírové tašky z Lidlu a tu kabelku strčil do ní," popsala Berenika.

Extravagantní oranžovo-bílá kabelka značky Prada, jejíž cena se pohybuje kolem 70 tisíc korun, se v Česku neprodává. "Já jsem ji objednávala z Ameriky, protože se v Čechách nedá koupit. Takže pokud se to pak zloděj nebo zlodějka budou snažit tady střelit, tak jim to půjde dost těžko. Protože je dost výrazná," myslí si Kohoutová.

Berenika stále doufá, že se k ní taška zase vrátí. "Doufám a věřím, že hodní lidé jsou. A že kdybyste ji někde viděli, tak mi dáte vědět. Já za to ráda dám nějakou finanční odměnu," uzavřela herečka s tím, že se dějí na světě ale i horší věci.

Gangy cizinců v akci. S rušičkami vykrádají auta u pražských obchoďáků:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.