Svůdník žen Vašut zpohodlněl. Největší radost mi dělá moje čivava, řekl

Aneta Vrzalová a Marek Vašut se připravují na sobotní premiéru muzikálu Sladké mámení, ve kterém zazní hity zpěvačky Heleny Vondráčkové. "Helenka už na zkoušky nechodí. Doufáme, že by mohla dorazit na premiéru, nevíme to. Bylo by to vítané překvapení," zmínil Vašut.

Herci se v rozhovoru dostali k tomu, že pro známé osobnosti je mnohem těžší navázat partnerský vztah. "Za nás ještě nebyly ty zatracené sociální sítě. Já u nich vidím čím dál více negativ než pozitiv. My jsme se museli stýkat a nějakým způsobem diskutovat, a i když jsme nesouhlasili, museli jsme se naučit nějakým způsobem vyjít. Já bych nechtěl být dnes už mladý," řekl Vašut. 

[chooze:article;value:527175]

​Vrzalová to potvrdila s tím, že má k sociálním sítím rozporuplný vztah. "Já na sítích tolik nefunguju. Mám období, že tam chci dávat všechno, a pak se leknu a všechno začnu mazat a blokovat. Pak si říkám, že to chci zrušit, ale vlastně nevím, jak to udělat. Mám takové vlny. Ale vidím, že někteří lidé fungují jen na tom," dodala herečka. 

Jenže, kdo chce prorazit, se dnes bez sociálních sítí podle nich skoro neobejde. "Na západě existují specializované castingové agentury, které provádí analýzu vlivu herců na sociálních sítích. Pokud je několik lidí na stejné úrovni, tak se režiséři a producenti rozhodují podle toho. Je to neúprosné, ale ten producent počítá s tím, že kdo má větší dosah na sítích, tak se to projeví v prodejnosti či úspěšnosti," doplnil Vašut.

[chooze:article;value:527101]

​Herci také prozradili, co jim dělá v životě největší radost. "Mně permanentně dělá radost moje čivava. Mám dvě, starší Verunku, té je 11 let a 11měsíční Růženku. Nedávno byla na operaci s takovou dámskou záležitostí, ale už se jí zahojila jizvička a řádí jako dřív. Pes je stroj na lásku," tvrdí Vašut.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marek Vašut (@marek_vasut_real)

"Já mám šestiletého syna Olivera, to je moje radost každý den, kdy ho vidím. Celá rodina teď prožíváme jeho první hokejový zápas. Je to v podstatě to jediné, pro co má smysl cokoliv dělat. Když beru jakoukoliv nabídku, tak to vše vnímám skrz jeho oči a nechci ho zklamat. Mám ho na prvním místě," uzavřela Vrzalová.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.