Těžká chvíle pro Agátu Hanychovou! Malá Mia ji už nepotřebuje

[chooze:gallery;value:33663]

​Starší dcera Agáty Hanychové Mia už není malou holčičkou. Že se z ní pomalu, ale jistě stává velká slečna, teď ukázala i své mámě. Ta totiž vzala šestiletou Miu ve čtvrtek na trhy. Místo toho, aby šly společně, se ale Mia rozhodla jít sama. Mámu mezitím nechala čekat v autě.

​"Mia chce jít sama nakupovat, takže já čekám tady v autě a Mia jde sama na trh s penězma nakoupit zeleninu," svěřila se Hanychová na instagramu, mezitímco svou dceru sledovala z auta. "Proč ty holky chtějí být samostatný už od dětství?" postěžovala si.

[chooze:article;value:527066]

Mia se chvíli nervózně rozhlížela po náměstí a přešlapovala na místě, pak ale zřejmě sebrala odvahu a k jednomu ze stánků skutečně zamířila. Domů si totiž přinesla nemalý nákup – tři okurky, dvě papriky, jednu mrkev a jedno jablko. "Skvělej nákup," okomentovala Hanychová.

Mia Prachařová oslavila šesté narozeniny teprve nedávno, a to 13. září. Zda se takhle rychle stane samostatnou i její mladší sestra, je zatím ve hvězdách. Rozárce, kterou má Hanychová s podnikatelem Jaromírem Soukupem, ještě totiž není ani rok.

Hanychová byla po rozchodu na pokraji zhroucení (09/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.