Nečekané problémy Dary Rolins. Její múza ji na chvíli opustila

"Právě tady mě vždycky napadají věci a střetávám se s múzou," zamyslela se Dara Rolins, která nejnovější klip k singlu Energia natáčela na začátku podzimu v lese a na louce. Právě tady ale její štáb zaskočilo nepříjemné počasí, které musela v dlouhých volných šatech ignorovat. 

"Běhat v blátě jsem v plánu neměla a šaty dostaly dost zabrat, ale aspoň to bude autentické," prozradila populární zpěvačka pro televizi Markíza. Celou situaci ale brala s úsměvem, na další část natáčení se totiž převlékla a přesunula na jinou lokaci. "V lese je prostě živá energie, kterou tu taky ve svém volném čase čerpám," dodala. 

[chooze:article;value:523862]

​Na singlu Energia spolupracovala s producentem Peterem Pannem, který produkoval i další skladby na připravované nové desce. Studiové album jí vyjde po dlouhých šesti letech. 

V rozhovoru proto také prozradila dlouho očekávanou novinku. Po letošním úspěšném koncertě v O2 areně přidá příští rok v lednu další dvě show. "Klip funguje i jako vzpomínka na můj první narozeninový koncert," napsala na svém instagramu

Natáčení podle ní mělo sloužit i jako připomínka úspěšného vyprodaného koncertu pro téměř 20 tisíc lidí, jehož úspěch chce znovu napodobit. "Sama na sebe jsem byla fakt pyšná a děkuju lidem, osudu, Bohu, prostě všem. A chci to zopakovat," řekla. 

Drahé oblečení a luxusní výzdoba. Dara ukázala video ze svatby (8/2023): 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.