Otec Meghan znovu promluvil. O smrti, vnoučatech i soudu s dcerou

[chooze:gallery;value:33303]

​Thomas Markle (79) na tom v poslední době není moc dobře. Loni prodělal mrtvici a jeho zdravotní stav zřejmě stále není ideální. V pořadu Good Morning Britain (v překladu Dobré ráno Británie) mluvil hlavně o svých vnoučatech, které osobně ani jednou neviděl. Markle v rozhovoru mimo jiné prosil svou dceru Meghan, aby mu dovolila se s nimi setkat. Čtyřletého Archieho a dvouletou Lilibet by prý rád viděl, než umře.

S Meghan a jejím manželem, britským princem Harrym, se Markle prý neviděl celých pět let. "Mám zlomené srdce a jsem velmi naštvaný. Je to vůči prarodičům velmi kruté – upírat právo vídat své vnouče," citoval nešťastného otce deník DailyMail.

Styk s dětmi by si prý dědeček mohl vymoci soudem, což ale neplánuje. "V Kalifornii můžu podat žalobu, abych je viděl, ale nechci to udělat," uvedl. Sám si prý není vědom, že by Meghan nějak ublížil. "Jsem opravdu milující otec a ona to ví a neexistuje žádná omluva, proč se ke mně takto chová," tvrdí Markle.

[chooze:article;value:522241]

​S matkou Meghan se Thomas Markle rozvedl již dávno a Meghan s ním dle jeho slov žila od šesté třídy až po střední školu. Po sňatku s britským princem se prý ale hodně změnila. "Není to osoba, kterou jsem znal jako svou dceru," řekl Thomas. Ze změny ovšem neviní prince Harryho. "Myslím, že ona má na Harryho větší vliv než on na ni," uvedl Markle. 

Urovnání vztahů?

Meghanin otec je prý připraven napravit rodinné vztahy, aby mohl být nablízku vnoučatům. "Vždy jsem tu pro ni, pořád ji miluji a budu ji milovat navždy. To se nikdy nezmění, ale chci, aby mě oslovila a nechala mě vidět moje vnoučata," řekl zoufalý muž.

Velkou naději si ale Markle zřejmě nedělá. Nevěří ani ve sblížení mezi Harrym a Williamem. Mezi Sussexovými a královskou rodinou je podle něj příliš mnoho neshod. 

Harry a Meghan plánují další stěhování. Nový dům je má vyjít na 400 milionů, podívejte se na něj:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.