Policie dopadla sexuálního násilníka. Údajně obtěžoval v Českém Těšíně mladé ženy

Údajného sexuálního delikventa policisté zadrželi, když se projížděl na kole po Českém Těšíně. Vypadal tak, jak jej policistům popsaly ženy a dívky, které měl obtěžovat.

Polák, který bydlí na druhém břehu řeky Olše, u sebe neměl žádné doklady totožnosti. Kriminalistům proto pomohli kolegové z cizinecké policie, kteří v Polsku zjistili, o koho jde. Během několikahodinového výslechu se přiznal k sexuálním útokům a obtěžování žen v Českém Těšíně.

[chooze:article;value:488670]

​Na začátku července si u řeky Olše vyhlédl 30letou ženu, která byla na procházce se psem. Nevšímala si ho, přesto se na ni vrhnul a osahával ji na intimních místech. Napadená volala o pomoc a poté, co se po útočníkovi ohnala vodítkem na psa, ji pustil. Vzápětí nasedl na kolo a ujel.

V polovině srpna se pak podle policistů ukájel v parku v Českém Těšíně před 18letou dívkou. O několik dnů později si měl opět v parku vyhlédnout dvě 16leté dívky. Seděly na lavičce a povídaly si. Údajný deviant sesedl z kola a začal se před nimi ukájet. Dívky utekly a zavolaly policii.

Kriminalisté mladíka vyšetřují na svobodě. Teď ho vyslechne znalec, který má zjistit, jestli netrpí nějakou sexuální poruchou.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.