Horoskop na pátek 1. září: Planety slibují nezapomenutelný zážitek v milostné sféře

Beran

První zářijový den dává Beranům nadějné vyhlídky. Cítíte, že po víkendu přijde zásadní zlom a vy budete moci rozmáchnout křídla prahnoucí po výšinách. Proto se do ničeho zásadního nepouštíte a dost možná si v zaměstnání raději nahlásíte dovolenou.

Býk    

Máte pocit, že jste ustrnuli na mrtvém bodě? Pak se v pátek zamyslete nad možností dalšího vzdělání. Nejspíš vám padne do oka úplně jiný obor a Mars ve Vahách se takovému kroku nebrání. Nespoléhejte na radu svých blízkých, ti mají úplně jiný pohled na věc.

Blíženci          

Se spolupracovníky prožíváte perfektní čas. Výborně se doplňujete a nehrozí žádné zásadní konflikty. Naopak si vzájemně uvědomujete, že jako ucelený tým můžete dosáhnout mnohem lepších výsledků. Co vám ovšem dělá největší radost, to jsou vaše děti.

Rak    

Někdo říká, že pátek je malá sobota. Pro vás, milí Ráčkové, to neplatí. Jste ponořeni do povinností, a když už byste mohli jít domů, ještě si naberete další úkoly. Hodláte využít vesmírné konstelace na maximum. Cítíte, že malý náskok se bude hodit.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Milí Lvíčci, závěr prázdnin vypadá slibně. Před víkendem se rozhodnete pustit do něčeho, co vám delší dobu leží v hlavě. Nejspíš půjde o oživení partnerského vztahu, nezadaní udělají velký krok k nalezení spřízněné duše. Pátek nestaví žádné limity.

Panna 

Máte filipa a dobře víte, čeho chcete dosáhnout. První zářijový den Pannám konečně nabízí možnost zazářit v zaměstnání i při podnikání. Nadřízení vás budou dávat za vzor méně schopným kolegům, proto se nesmíte divit, když vám začnou závidět.

Váhy  

Před víkendem se cítíte vyčerpaní, přesto nedokážete vypnout. Naštěstí na vás čekají úkoly, které se vám strefí do vkusu. Máte skvělý pocit z dobře odvedené práce, což je nejlepší motivace, jakou si můžete přát. A nejspíš nezůstanete ani bez odměny!

Štír     

Prázdniny odtikávají poslední dny do konce a Štíři propadnou panice při zjištění, že jim léto proplavalo mezi prsty. Ještě pořád můžete hodně zažít. Naplánujte si na víkend program, který je přesně podle vašeho gusta. Kdo chce, může se připojit.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Vesmírní velikáni slibují nezapomenutelné okamžiky v milostném životě. Svobodní Střelci mohou poznat osobu, s níž prožijí velmi intenzivní vztah. Navíc se zdá, že by vám jednou mohly zvonit svatební zvony. Hoďte se do gala a vyrazte do společnosti.

Kozoroh         

Máte plnou hlavu nápadů, jak si zpříjemnit nadcházející víkend. Proto se nedokážete soustředit na nic jiného. Jestliže jsou nadřízení mimo společnost, většinu dne buď prolelkujete, nebo investujete do zařizování soukromých věcí. To si necháte líbit.

Vodnář          

Egoistické chování nadřízených nedokážete přejít mlčením. I když si tiše broukáte pod vousy, šéfové si toho všimnou. Skutečně si chcete šlapat po slibně rozjeté kariéře? Víkend je před vámi, takže se vyplatí kousnout se do jazyka a zmizet z dohledu.

Ryby  

Ratolesti si zaslouží větší prostor k seberealizaci. Držíte nad nimi ochranná křídla v té nejlepší víře, ale ve skutečnosti je chráníte před realitou. Budete překvapení, jak schopné a samostatné už jsou. Je čas přehodnotit jejich práva a povinnosti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.