Muž naložil opilou partnerku na káru a vezl ji po silnici. Blokovali dopravu

Opilou dvojici natočil řidič kamionu u holešovského autobusového nádraží. "I tohle se dá potkat na silnici. Dívejte se na tu hrůzu," zlobil se. Muž ženu táhl na káře a na ostatní řidiče se jen usmíval. Když jí spadla kšiltovka, stál uprostřed cesty a čekal, až si ji zvedne.

"Hrubě nezodpovědné chování. Měli velké štěstí, že byla dobrá viditelnost. Tohle mohlo skončit nehodou," upozornil dopravní expert Budský. 

Za blokování silnice by páru podle něj ve správním řízení mohla hrozit pokuta až 2 500 korun. "Jsou chodci a měli by být na chodníku, který tady je. Kdyby nebyl, tak se držet levé strany komunikace," poznamenal.

[chooze:article;value:519852]

"Je to hrozně nebezpečné. Navíc, pokud by se něco stalo, mohl by z toho mít problémy řidič," sdělil dopravní expert. "V tomto případě by řidiči měli okamžitě volat 156 a klidně i 158," dodal.

Podle tamních obyvatel se jedná o dvojici, která dělá problémy ve městě dlouhodobě. "Problém je, že ti lidé nevypadali nejmladší, takže to nebude první podobný problém, který vytvořili," myslí si i Budský.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.