Hosté očesali hotelový pokoj, odnesli ručníky, lampu i ovladače. Zachytily je ale kamery

Majitelé hotelu Dolphin v jihozápadní části britského Walesu zůstali v šoku poté, co ubytování opustili jedni z hostů. Ti si totiž část pokoje odnesli s sebou. "Jediné, co nevzali, byl šampón a mýdlo z koupelny," řekla deníku Daily Mail majitelka hotelu.

Pár prý do hotelu přijel bez jakýchkoliv zavazadel, žena měla pouze kabelku, muž prý neměl nic. "Byli super přátelští, ale přišlo mi trochu divné, že nemají žádná zavazadla," řekla majitelka. To ale ještě nevěděla, že pár má v autě schované dvě prázdné tašky.

Vše se dozvěděla až poté, co pár hotel opustil. "Když jsme zkontrolovali CCTV kamery, viděli jsme, že se vrátili k autu, aby si přinesli tašky, aby měli kam naložit všechno z pokoje," řekla zhrzená majitelka. "Nemohla jsem tomu uvěřit, jsem tak naštvaná," citoval její slova deník Mirror.

[chooze:article;value:518901]

Pár prý z pokoje odcizil téměř vše, co mohl. Dvojice ukradla rychlovarnou konvici, dózu na čaj, lampy, ručníky i dálkové ovládání na televizi. Celkovou hodnotu jejich řádění majitelka odhadla na 200 liber, tedy asi na 5 618 korun.

"Vzali mi i drahé nadýchané bílé ručníky, které jsem koupila do všech pokojů," postěžovala si majitelka. Vybílený pokoj nemohla znovu pronajmout a všechny věci musela nakoupit znovu. Ženě, která při ubytovávání dávala své číslo, se pokoušela několikrát dovolat. Telefon ale nikdo nezvedá.

Zloději ukradli vzácné mince z muzea. Stačilo jim na to devět minut (11/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.