Bojovali o lásku, teď bojují o život. Zlatá labuť se vrací na TV Nova

[chooze:gallery;value:32974]

​Láska, nenávist, napětí, odvaha a strach o život. Tak bude vypadat nová sezóna oblíbeného seriálu Zlatá labuť. Příběh druhé řady začíná v květnu 1939, kdy nacisté začínají tvrdě uplatňovat svoji moc a do obchodního domu naplno vstupuje válka.

"Tím, že v té první sérii šlo postavám o lásku, tak teď jim půjde o život. Nacisté v té době přitvrzují a pro diváky si myslím, že bude zajímavé a dramatické, jak se která z těch postav zachová," řekl herec Adam Vacula, představitel Petra Kučery. 

[chooze:article;value:518812]

​Prodavačka Bára ztratila poslední jiskřičku naděje na společnou budoucnost s majitelem obchodního domu Petrem. "Ohledně nás dvou to bude poměrně zajímavé, protože nás čeká ještě spousta problémů. Petr se bude muset zase rozhodovat, jestli láska, nebo rodina," přiblížila dějovou linku své postavy herečka Marta Dancingerová.

S postupující dobou půjde hned několika zaměstnancům Zlaté labutě o život. "Evu čeká bouřlivé období teď. Bude odvážnější v tom, kam zajde," nastínila herečka Beáta Kaňoková. "Nic moc veselého to nebude, protože Anna Maurerová je židovka a restrikce, které přicházejí jsou stále větší a větší," doplnila Lucie Štěpánková, představitelka Anny Maurerové.

Nová sezóna seriálu Zlatá labuť, plná dobových reálií, exteriérových scén a dramatických zápletek odstartuje ve čtvrtek ve 20:20 na Nově.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.