Anička Slováčková o těžkém roce: Čelila jsem spoustě strachů, nejvíc sama sobě

[chooze:gallery;value:32535]

Pocity, které Slováčková v posledním roce prožívala, byly jako na horské dráze. "Celý ten rok byla jedna divoká řeka, která místy ukolébala ke spánku, aby vzápětí přišly divoké peřeje. Poznala jsem spoustu nových kamarádů a ze spousty známých se stali blízcí. Taky jsem stála face to face spoustě strachů, překážek, ale v závěru jsem většinou čelila nejvíc sama sobě," napsala herečka na sociálních sítích.

Do života jí vstoupilo hned několik nových věcí. "Začala jsem milovat nový druh sportu, u kterého by mě v životě nenapadlo, že bych mu mohla propadnout. Poznala jsem osudově svojí nejčistší lásku, kterou mi ta malá potvůrka bezmezně vrátila, a jsem vděčná, že pořád vrací," popsala Slováčková, jak jí mazlíčci mění život.

[chooze:article;value:514988]

I profesně zaznamenala velké úspěchy. "Stála jsem zase po boku úžasných muzikantů, zpívala z celých plic a projela skoro celou republiku. Navštívila jsem tolik krásných míst v doprovodu milovaných osob. A nezapomněla mluvit, hledat a dávat lásku té malé já, jejíž hlásek slibuji, že budu poslouchat víc než dřív," dodala dcera Dády Patrasové.

Vyslovila i vroucné přání, aby její nově započatý rok života byl plný štěstí. "Díky živote za další rok. Osmičko, buď dobrá. Nekonečná. Moje Osudová," uzavřela herečka.

Anička Slováčková o boji s rakovinou: Nechci propadnout panice ani strachu (2/2021):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.