Horoskop na pondělí 14. srpna: Čeká vás den plný nečekaných zvratů

Beran

Můžete prožít skvělý den. Slunce ve znamení Lva se vám chystá připravit mimořádně výhodné šance ve všech oblastech. Využijte jich nejenom k navázání nových kontaktů, ale rovněž k tomu, abyste projevili zvýšenou kreativitu na všech frontách.

Býk    

Je možné, že dnes budete muset vybojovat určitou vnitřní válku mezi aktuální touhou využít ještě posledních letních dnů k zábavě a užívání si a nutností plnit si povinnosti. Záleží, jaké máte priority. A možná, že by šlo skloubit obojí, co říkáte?

Blíženci         

Zřejmě upoutáte pozornost, a to ve velmi pozitivním smyslu. Půjde o pochvalu v práci anebo ve vašem vztahu či se na vás okouzleně usměje někdo, kdo se vám bude hodně zamlouvat. Nechte se překvapit! Každopádně bude dnešní den plný milých událostí!

Rak    

Dnes si můžete dělat dlouhodobé plány a nezapomeňte do nich zahrnout i sebezdokonalování v různých oblastech. Ideálně tam, kde to bude co nejdříve nějak zúročeno, například lepším místem či jiným kariérním postupem anebo třeba vypracovanou postavou.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Měli byste být schopní díky své dobré kondici a vitalitě porvat se se všemi problémy. Zkuste se podívat, co vás nejvíce trápí, a zaměřte se na vyřešení záležitosti. Klidně si sestavte harmonogram jednotlivých kroků a ten potom přesně dodržujte.

Panna 

Buďte trpěliví a brzy poznáte, že se vám to vyplatilo. Někdy je zkrátka nutné věci déle a důkladněji plánovat, aby přinesly očekávaný výsledek. Týká se to práce, vztahů i čehokoliv jiného. Tlačení na pilu a nedočkavost může plno záležitostí pokazit.

Váhy  

Přinášíte více lehkosti a kreativity do svého pracovního i osobního života. Všechno vám jde s takovou lehkostí, že to chvílemi vypadá, jako byste předváděli show pro ostatní. Rozhodli jste se bojovat proti ne zrovna příjemným tendencím tohoto měsíce.

Štír     

Nacházíte se v příjemném a produktivním období pro aktivity související s učením a vzděláváním. Zkuste se přihlásit na nějaký kurz anebo zajděte někam, kde můžete potkat vzdělané lidi. Rozhovory s nimi vám otevřou mnohé, dosud stále utajené obzory.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Bude vás obzvláště těšit rozebírání vašich vnitřních pocitů. Skrze ně se dnes budete dívat na svět a lidi okolo a budete je také podle nich posuzovat. Váš vhled do skrytých hloubek vám umožní nejenom lépe ohodnotit lidi, ale i vyhodnocovat situace.

Kozoroh         

Máte tendence si ulehčovat věci, když ne jinak, aspoň na emocionální úrovni. Podvědomě si tak šetříte energii, které se vám teď nedostává. Jde o náročné období, a proto je to, co děláte, pochopitelné a omluvitelné. Nejste robot, nemůžete zvládnout vše.

Vodnář           

Někdy stačí mít prostě štěstí a nemusíte se ani moc snažit. O pravdivosti úsloví se přesvědčíte nejspíš právě dnes, protože můžete potkat osobu, která vám pomůže v kariéře. Váš život se může snadno a rychle obrátit k lepšímu bez většího přičinění.

Ryby  

I když se to teď nezdá, jste vnímaví a jemní, a navíc nyní máte tendenci být nostalgičtí a také sentimentální. Můžete si rovněž uvědomit, co dělá váš domov domovem a co je pro něj specifické a neopakovatelné. Vytváří to pohodovou a klidnou atmosféru.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.