Polka v taxíku vytáhla marihuanu. Aby ji policie nechytla, udělala neobvyklou věc

Skoro až komický je případ, který řeší polská policie. Jeho hlavní postavou je 21letá žena z Varšavy, která v úterý dopoledne dostala chuť na marihuanu. Cigaretu z měkké drogy si tak začala balit přímo před očima taxikáře, který ji vezl.

Ten to však rozhodně nehodlal nechat jen tak. Jakmile ženu vysadil na domluveném místě, hned ji nahlásil policii. Strážcům zákona řekl všechno o cigaretě i o tom, jak žena vypadala i kde vystoupila, píše portál Polsat.

[chooze:article;value:514945]

Díky tomu policistům netrvalo dlouho, než ženu v centru Varšavy našli. Ta si jich však všimla ještě dřív, než ji stihli dopadnout. V poslední chvíli se tak pokusila zbavit důkazů a cigaretu rychle spolkla.

Jenže jí to nebylo moc platné. Policisté k ní zamířili i tak. "21letá žena byla vulgární a agresivní. Během hádky jí upadla její kabelka, z níž se vysypal balíček s marihuanou," uvedla podle portálu Fakt varšavská městská policie.

Kromě balíčku s drogou uvnitř kabelky bylo také dalších pět zavinutých sáčků. Test na drogy navíc prokázal, že cigareta byla skutečně marihuanová. Policisté proto mladou ženu zadrželi. Na strážnici se navíc ukázalo, že ji policie už delší dobu hledala pro jiné delikty.

Soud řeší rozsáhlý případ pěstování marihuany. Chtěl jsem splatit dluhy, tvrdí muž:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.