Za chlast je trest, vzkazuje Krampol Dádě. Mohla nabourat třeba mě, zuří

[chooze:gallery;value:31794]

Zpěvačce Dádě Patrasové za loňskou autonehodu hrozí čtyři možné tresty včetně pokuty, zákazu řízení, podmínky nebo veřejně prospěšných prací. O tom rozhodl minulý týden ve zkráceném řízení soud, rozhodnutí je nepravomocné. Herečka se musí rozhodnout, zda bude verdikt respektovat, nebo se proti němu odvolá. "Já nevím, co říkám na ten výsledek. Jestli jí dají nějaké pomocné práce, no, tak za chlast je trest, to je pro každého stejné," svěřil se redakci TN.cz Jiří Krampol.

Celá situace ho mrzí. "Ale rozhodně to proti Dádě nemyslím nijak špatně, je to moje kamarádka od 16 let a dělali jsme spolu stokrát a známe se dobře s celou rodinou i s Felixem, takže proti ní nemůžu nic říct," vysvětlil moderátor.

[chooze:article;value:511350]

Jenže pití za volantem je podle něj nepřípustné. "Ale když někdo nabourá vožralej, tak to moc dobré není, to je špatně. Mohl jsem to být já nebo brácha. Zaplaťpánbůh za sloup, stálo při ní štěstí," dodal, že celá autonehoda mohla dopadnout mnohem hůř.

S Dádou se ale moderátor už nějakou dobu nesešel a ani ji po jejím soudu nekontaktoval. "Po tom soudu jsme se s Dádou Patrasovou neviděli, už jsem ji neviděl asi tři měsíce," přiznal, že neví, jak na tom teď herečka je.

Jiří Krampol zavzpomínal na staré časy. Hraní v divadle mě bavilo, přiznal (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.