Strach o Johnnyho Deppa: V hotelovém pokoji ho našli v bezvědomí

[chooze:gallery;value:32474]

Když kapela Hollywood Vampires zrušila svůj koncert v Budapešti jen pár hodin před představením, začalo se spekulovat o možných zdravotních potížích herce Johnnyho Deppa, který s nimi turné objíždí. Skupina pouze uvedla, že k tomu musela přistoupit kvůli neočekávaným událostem.

Důvod je však mnohem prostší. Podle The Yucatan Times ho našli daný den bezvládného v pokoji. Legendární pařmen se měl noc před vystoupením tak odrovnat, že se další den nedokázal dát dohromady a musel vyprodaný koncert zrušit. Maďarské fanoušky tak čekalo smutné zjištění, že svůj idol hrát neuvidí.

[chooze:article;value:514179]

Pravý důvod odvolání show vyšel podle maďarského portálu Blikk najevo až o několik dní později. "Slyšeli jsme toho tolik, že Depp příliš flámoval, že ani nemohl opustit hotel. Doneslo se k nám také to, že k němu museli zavolat lékaře, aby zjistil, zda to není něco horšího než jen pořádné přepísknutí," svěřil se tajný zdroj médiím v Maďarsku. 

Zklamání čekalo i na slovenské fanoušky kapely. "Po zrušení koncertu v Budapešti přichází další. Je nám líto, že dnešní koncert Hollywood Vampires je definitivně zrušen. O tom, jak vrátit vstupné, vás budeme informovat," oznámila 20. července agentura Profi Event. Tamní akci měli zrušit kvůli nevyhovujícím podmínkám. 

Zemřel kytarista Jeff Beck. Poslední turné odehrál s Johnnym Deppem (1/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.