Legendární kapela S Club vydá po letech novou písničku! Bude poctou mrtvému kolegovi

[chooze:gallery;value:32497]

​V dubnu letošního roku zasáhla kapelu S Club rána. Jeden z jejich členů, Paul Cattermole (46), byl 6. dubna nalezen ve svém domě mrtev. Kapela, dříve známá pod názvem S Club 7, se ihned poté rozhodla svému kolegovi vzdát hold. Po dvaceti letech tak skupina nazpívá novou písničku s názvem These Are The Days.

V únoru letošního roku kapela svým fanouškům oznámila, že se vydají na turné. Nic ale nenaznačovalo tomu, že by se pustili do tvorby nových písniček. To vše změnila až Paulova smrt. "Nevypadalo to, že by S Club ještě někdy dělali novou hudbu, ale Paulova tragická smrt je sblížila, spojili se ve svém smutku," sdělil zdroj z jejich blízkého okolí deníku The Sun.

[chooze:article;value:514454]

​Nový singl napsal stejný tým, který stál za většinou jejich původních úspěšných písniček. Deník Mirror informoval, že nový materiál skupiny S Club spatří světlo světa tento týden ve středu a vyjde k ní i emotivní videoklip. Bude to nostalgická vzpomínka na zemřelého Paula. 

Legendární britská kapela byla nejpopulárnější mezi lety 1998 až 2003. Za jejím úspěchem stojí manažer a producent Simon Fuller, který stvořil i dívčí skupinu Spice Girls. Kapela v minulosti prodala více než deset milionů alb.

Z původních sedmi členů jich vyrazí letos v říjnu na vyprodané turné pouze pět. Odpojila se od nich zpěvačka Hannah. "Hannah bude vždy v součástí S Club 7, na tomto turné se k nám nepřipojí, ale přejeme jí vše nejlepší do budoucna," okomentoval jeden z členů kapely, Jon Lee.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.