Překotný porod na Zlínsku. Kubík se v pět ráno narodil na autobusové zastávce

Když chce miminko na svět, není zbytí. A Kubíkovi se chtělo opravdu hodně. V brzkých ranních hodinách nastávající rodiče vyrazili do zlínské porodnice, kam ale nakonec nedojeli.

Muž musel zastavit na autobusové zastávce ve Vizovicích, kde si všiml policejní hlídky a požádal ji o pomoc. Za její asistence tak maminka porodila ještě před příjezdem záchranářů. Ti na místo vyslaly dvě posádky, z toho jednu s lékařem. 

[chooze:article;value:513124]

​"Za asistence našich posádek tatínek přestřihl pupečník. Maminku i Kubíka jsme ošetřili v rámci přednemocniční neodkladné péče a poté odvezli do zlínské porodnice," uvedli záchranáři na facebooku. Oba dva jsou podle nich v naprostém pořádku. Chlapeček od nich na památku dostal plyšovou hračku –⁠ Kryštůfka záchranáře. 

Ve Vizovicích aktuálně probíhá rockmetalový festival Masters of Rock. Právě proto je na místě vyšší počet policistů. A ze stejného důvodu zlínská porodnice Kubíkovi přezdívá 'festivalové dítě'. "Moc gratulujeme a děkujeme za spolupráci záchranářům," vzkázala porodnice na sociálních sítích

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.