Horoskop na neděli 9. července: Dávejte pozor na své zdraví

Beran

Chtělo by to více se zaměřit na své zdraví. Horko a stres z práce nedělá vašemu organismu dobře. Měli byste více spát, a dnes si tedy klidně zdřímněte i během dne. Zvyšte také podíl čerstvé zeleniny a ovoce ve stravě a hlavně dodržujte pitný režim.

Býk    

Jestliže máte s rodinou na cokoliv rozdílné názory, dnes je neřešte. Zbytečně byste si pokazili neděli, nebudete totiž schopni se rozumně dohodnout. Nechte to na příští týden anebo ještě lépe na příští měsíc. Dnes by to vyvolalo jen výbuch emocí.

Blíženci          

Dejte si dnes předsevzetí, že se nenecháte ničím rozčílit. Nekazte si neděli a nedělejte to ani svým blízkým. Nechte se jejich společností spíše uklidnit. Přestože vám někdy lezou na nervy, buďte si jisti, že ani vy nejste vždy v roli anděla.

Rak    

Pokud uvažujete o nákupu nové nemovitosti, můžete dnes najít zajímavou nabídku. Proberte ji se zbytkem rodiny, jedná se přece o budoucí domov vás všech. Vezměte v potaz připomínky ostatních a nechte je vyjádřit jejich názor. Má přece stejnou váhu.

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Lev     

Někdo z vašich nejbližších dnes bude chtít opět zapřádat hovory na téma vaší přílišné zaměstnanosti a nedostatku času na rodinu. Dokáže vás to rozpálit doběla, ale snažte se ovládnout. Raději odejděte stranou, počítejte do deseti a zhluboka dýchejte.

Panna 

Naplánujte si dnešní program ve společnosti rodičů, přátel či můžete strávit neděli sólo. Kvůli planetárním vlivům teď rozčilujete svou drahou polovičku už jenom tím, že jste v její blízkosti. Zůstat spolu by znamenalo jistou hádku, předejděte tomu.

Váhy  

Dnes si uvědomíte, že jste rodinu teď často zanedbávali. Rozhodnete se jí to vynahradit. Váš organizační talent a bohatá fantazie vám umožní vymyslet program, který potěší vaše blízké různého věku i zájmů. Každý si v něm najde to své. Bude to fajn!

Štír     

K uvolnění si dnes pomozte kreativní činností. Je mnoho věcí, do kterých se můžete pustit. Bude však lepší, když si vyberete takové aktivity, se kterými už máte zkušenosti nebo o nichž víte, že je zvládnete. Nepovedený výsledek by prohloubil vaši mrzutost.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Vyrazte dnes na kolo, na brusle anebo zkrátka a dobře pěšky na delší procházku. Je správný čas na nějakou sportovní aktivitu. Zabijete dvě mouchy jednou ranou. Uděláte něco pro své zdraví a utužíte vztahy s rodinou. A tak to má být, tak do toho!

Kozoroh         

Už jste se letos podívali do okolí z ochozu rozhledny? Najděte si nějakou ve vašem okolí anebo klidně i někde dál a udělejte si nedělní výlet. Svět z výšky je půvabný a rozhledny mají obvykle i zajímavou historii, takže nudit se rozhodně nebudete.

Vodnář          

Neděle některé domácí komplikace a průtahy ještě zhorší. Bude to klást nároky na vaši trpělivost. Zkuste se držet stranou od ostatních, abyste předešli zbytečným hádkám a třenicím. Pomůže vám meditace či dechové cvičení, abyste našli opět rovnováhu.

Ryby  

Domluvte se se svými drahými a užijte si neděli tak, jak je to pro vás všechny nejlepší. Důležité je, abyste se cítili dobře a bylo vám spolu fajn. Je proto jedno, na čem se nakonec domluvíte. Důležité je souznění mezi vámi a vzájemné porozumění.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.