Horoskop na úterý 4. července: Při manuální práci buďte opatrní. Hrozí úraz

Beran

Pro vaše znamení je typické, že kolem sebe máte rádi publikum, které vám naslouchá. Dnes dostanete příležitost si to užít. Vaše vyjadřování bude srozumitelné a všechno podáte takovým způsobem, že jednoduše vysvětlíte i složité věci. Lidé to ocení!

Býk    

Budete dnes v pokušení vyjádřit se poněkud drsněji o tom, co si myslíte o pořádku a atmosféře na vašem pracovišti. Je vám přitom jedno, kdo to slyší, a nepřemýšlíte nad následky. Svou kritiku však formulujte slušně a sdělte ji hlavně svému šéfovi.

Blíženci          

Už jste se nejspíše stihli přesvědčit, že v červenci to s financemi nebude úplně jednoduché. Hlavní je, abyste ovládli svou touhu kupovat věci okamžitě, jakmile se vám zalíbí. Dnes si budete moct vyzkoušet, jak silnou máte v tomto ohledu vůli.  

Rak    

Od počátku měsíce si dopřáváte různé menší i větší radosti. Vaše finanční situace vám to umožňuje, tak proč se trochu nehýčkat? Dnes však více uvažujte nad tím, co si pořizujete, jinak se vám doma začnou brzy hromadit věci, pro které nemáte využití.

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Lev     

Dnes se budete jen velmi obtížně domlouvat s lidmi kolem sebe. Nejde jenom o to, že nejste naladěni na stejnou vlnu, ale budou se kupit i nedorozumění kvůli špatnému pochopení některých sdělení. Proto si všechno nechte klidně několikrát vysvětlit.

Panna 

Dnes opět v zaměstnání prokážete své přednosti, kterými jsou pečlivost a schopnost dotahovat věci do konce rychle a precizně. Ať se pustíte do čehokoliv, všechno hravě zvládnete a vysloužíte si ocenění nadřízených. Budete mít ze sebe dobrý pocit.

Váhy  

Dostanete dnes příležitost uvést spoustu věcí do pořádku, zejména po finanční stránce. Staré záležitosti dokážou dost komplikovat život, a proto bude dobré, pokud se s nimi co nejdříve vypořádáte. Jejich vyřešením se vám uleví a ubude hodně starostí.

Štír     

S jistou osobou na vašem pracovišti nemůžete dlouhodobě najít společnou řeč. Dnes budou neshody mezi vámi pokračovat, a dokonce dojde k vyhrocení situace. Samozřejmě si nenechte nic líbit, ale zachovejte si svou úroveň. Neklesněte na úroveň pavlače.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které vám ihned odpoví!

Střelec

Jste plní elánu a energie, ale je to dvousečná zbraň. Protože se díky tomu nadšeně vrháte do všech činností, ve výsledku to způsobuje únavu. Dnes se postarejte o to, abyste si odpočinuli a načerpali síly, jinak budete brzy se silami totálně na dně.

Kozoroh         

Rutina vás v tomto období doslova ubíjí. Nacházíte se proto v procesu rozhodování, jak dále naložit se svou současnou prací. Máte totiž dojem, že den co den děláte to samé, jenom s malými obměnami. Dnes tedy budete nad situací intenzivně přemýšlet.

Vodnář          

Máte rádi podvečerní pohodu na zahrádce nebo v parku, přátele a rodinu kolem sebe, vůni grilovaných pochoutek a spoustu legrace? Planety vás vybízejí, abyste si ji dnes dopřáli a vychutnali si nejenom skvělé steaky, ale také příjemný letní večer!

Ryby  

Při jakékoliv manuální práci dnes buďte hodně opatrní. A ostražití zůstaňte raději i po celý zbytek měsíce. Hrozí, že si přivodíte úraz i při škrábání brambor. Nepouštějte se tedy do žádných větších akcí a dělejte jenom to, co je nezbytně nutné.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.