Kapela Olympic pokořila velký milník. Rozjela to v pražském metru

Skupina Olympic se zapsala do historie a pražské metro rozezněla svými hity. Petr Janda s ostatními členy skupiny vystoupil ve vestibulu stanice Náměstí Republiky, kde se jim postupně nashromáždilo pořádné publikum.

Janda si tak splnil přání, které měl k jubilejním 60 letům na scéně. "Rozhodli jsme se vám zahrát v metru. Tak si to užívejte stejně jako my. Nebude to dlouhé, tak půlhodinka," uvedl se smíchem originální show zpěvák.

[chooze:article;value:510263]

Lidé si tak mohli zpestřit cestu z práce a zazpívat si písně jako Okno mé lásky a Proč zrovna ty.  A bylo vidět, že si originální koncert užívala i kapela. Janda své publikum neustále povzbuzoval a diváci mu s jásotem energii vraceli zpět.

"A přátelé, to je všechno. 18. prosince se těšíme, bude tam deset hostů. Šťastnou cestu domů," vzkázal fanouškům zpěvák a neobvyklý koncert zakončil písní Dej mi víc své lásky, jak už má ve zvyku. Vystoupení v metru bylo však jen zlomkem toho, co si rockové legendy na své výročí přichystaly. Nedávno dokonce pokřtila zpěvník se svými nejlepšími hity, lidé se tedy mají opravdu na co těšit.

Po koncertě Petr Janda poskytl rozhovor. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.