Žena se divila, proč má tak teplé zdi. Když to zjistila, zpanikařila a utekla

Amber Hallová ze Spojených států tvrdě pracovala, aby si mohla koupit dům podle svých představ. Po několika týdnech hledání ho objevila v Centennialu v Coloradu. V domě bylo příjemné teplo. To vycházelo z podlahy i ze zdí, nová majitelka se tam proto cítila komfortně.

Vše se ale brzy změnilo. "Vybalovala jsem a můj pes najednou začal čichat," popsala žena pro deník Denver 7. "Šla jsem se podívat, co tam má. Myslela jsem, že je to pavouk nebo něco podobného," vypráví dál. Pes ale objevil něco mnohem většího.

[chooze:article;value:497843]

​"Ve zdi byly dvě díry a do nich lezli hadi," řekla. V tu chvíli ženě došlo, proč jsou zdi i podlaha tak teplé. "Myslela jsem, že v domě je ještě víc hadů. Zpanikařila jsem a utekla," dodala. Nemýlila se. Hadi navíc nebyli zrovna malí, a Amber tak hned zavolala odchytovou službu. Ta jí řekla, že podle velikosti tam někteří nezvaní hosté žijí i více než dva roky.

Podle deníku The Denver Post bylo od doby, kdy Amber našla prvního hada, nalezeno minimálně deset dalších. Za odstranění hadů už prý utratila asi tisíc dolarů, což je v přepočtu více než 21 tisíc korun. Realitní společnost, přes kterou vyděšená dům pořídila, prý o ničem nevěděla.

"Nemohu vybalit žádné ze svých věcí, protože se bojím, že v krabicích nebo pod krabicemi jsou hadi. Je to, jako byste vlezli do postele, a když se vám prostěradlo otře o nohu, ​​okamžitě strhnete přikrývku nebo vyskočíte z postele, abyste se ujistili, že tam nic není," dodala v závěru.

Austrálie se potýká se stěhováním pavouků, kontinent pokryly pavučiny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.