Dívku vykázali z obchodu kvůli jejímu oblečení. Je to šikana, tvrdí

Jednadvacetiletá Kerolay Chavesová šla do obchodu v brazilském městě Belo Horizonte v bílém tílku, úsporných džínových kraťasech a žabkách. Pracovníci supermarketu ji však požádali, aby prodejnu opustila. Dle nich totiž její oblečení odhalovalo až příliš a byla moc sexy, píše portál Mirror.

Brazilka, která se živí mimo jiné jako modelka, si poté postěžovala svým 715 tisícům sledujících na instagramu. "Právě jsem se vrátila ze supermarketu, kde jsem byla šikanována za to, že nosím příliš krátké a těsné šortky," rozhořčilo Kerolay.

[chooze:article;value:473242]

"Někteří lidé mě odsuzovali pohledem. Nakonec mě vyhodili. Věřili byste tomu? Myslím, že je absurdní, že se s námi ženami takto zachází jen proto, že se oblékáme tak, jak chceme," pokračovala.

Podle Kerolay to souvisí s tím, co označila jako "fobii z krásných žen". Sama se s ní prý setkává každý den. Přestože u svých fanoušků hledala zřejmě pochopení, ne všichni s ní souhlasili.

"Není třeba chodit takto oblečený do supermarketu," myslí si jeden z uživatelů sociální sítě. "Děláte ostudu slušným lidem, kteří tam jsou navíc ještě často s dětmi," přidal se další.

Takto dorazila dívka do supermarketu:

Nosili byste oblečení z odpadků? Češka takovými modely uhranula davy (12/2021):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.