Druhá řada minisérie Iveta jde na dřeň. Diváci uvidí vše, co čekají, říká režisér

[chooze:gallery;value:31366]

​Iveta Bartošová je na vrcholu. Její sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, má muže hudebníka Ladislava Štaidla, kterého všichni obdivují, a plní se jí sen o duetu s Karlem Gottem. Ovšem stále postrádá to, po čem touží ze všeho nejvíc: ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu. V hlavní roli Bartošové se vrací herečka Anna Fialová.

​Režie a scénáře Ivety se opět ujal režisér Michal Samir, který samozřejmě dorazil i na premiéru. "První série byla o touze po slávě. Ta druhá je o touze po lásce a uznání. A o tom, na čem doopravdy záleží. Tahle minisérie je oproti té první jiná. Je to zlato, Iveta prožívá kariérní vzestup až na úplný vrchol, ale zároveň se věnujeme jejím propadům," předesílá Samir. 

[chooze:article;value:500150]

"Moje pravidlo bylo, že pokud se jednalo o podružnější zážitky s Ivetou, které se nedaly věrohodně ověřit, tak jsme je do minisérie nedali. Ale to se netýká těch důležitých. Všechny, na které se lidi těší, tak tam budou, nebojíme se jich, jdeme opravdu na dřeň," zmínil režisér s tím, že tato série bude hodně autentická a vše je tam založeno na pravdě.

Oskar Hes ztvárnil Rudolfa Hrušínského nejmladšího, o herci se říká, že mu role byla napsaná na míru. "Těší mě, že si mě s ním lidé spojují a že tam nějaká podobnost asi je, byť si to osobně nemyslím. Natáčení probíhalo ladně, byl jsem poprvé na place s dlouholetou kamarádkou Aničkou Fialovou, z toho jsme měli radost. Došlo i na postelovou scénu," prozradil.

Na osobní setkání s Hrušínským Hes doteď nezapomněl. "Potkali jsme se v centru města. Já jsem nechal hrozně blbě stát auto na ulici a nemohli projet popeláři. Pak mi někdo kvůli tomu volal a já jsem odběhl úplně ve stresu, že tam to auto stojí a je tam nějaká bouračka. Když jsem se vrátil, tak se ten Ruda na mě podíval a řekl: 'Hele vo*e, to bych udělal taky.' Tahle věta mě uklidnila," uzavřel Hes.

Na premiéře nechyběli ani hvězdní herci a další hosté. Nenechali si ji ujít třeba Ondřej Gregor Brzobohatý, který ztvární Ladislava Štaidla, Eliška Křenková jako sestra Bartošové Ivana, Miroslav Hanuš jako otec Ivety Karel Bartoš nebo také kreativní producent minisérie Matěj Podzimek, producentka a castingová režisérka Maja Hamplová a další.

Diváci se mohou na první díl minisérie těšit už v pátek 5. května pouze na Voyo.

Minisérie Iveta se vrací s druhou řadou. Podívejte se na rozhovor s Miroslavem Hanušem:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.