Horoskop na sobotu 22. dubna: Buďte na sebe hodnější

Beran

Jaro vám vlilo do žil spoustu energie a také dobré nálady máte na rozdávání. Vychutnejte si proto volný den a vyrazte někam ven. Na dlouhém pěším výletu se nejen pokochejte půvabem jarní přírody, ale také se zbavte přebytku sil. Je to báječný relax.

Býk    

Pokud jste si na dnešek naplánovali vyčištění svého domova od věcí, které jsou staré anebo nepotřebné, je to dobré rozhodnutí. V tomto období se vám nestane, že byste se v euforii zbavili něčeho, co byste později postrádali. Tak s chutí do toho!

Blíženci          

Sobota ve vás vzbudí touhu po harmonickém chodu všech událostí dne a klidu vnějším i vnitřním. Pokud se toho nepodaří dosáhnout, sáhněte po pěkné knize a najděte si klidné místo. Dočerpáte si tak energii a získáte ten správný nadhled nad vším okolo.

Rak    

Přes týden jste se museli zabývat řadou pracovních problémů a mnohé jste nevyřešili. Ale dnes je sobota, a tak je zamkněte do přihrádky s názvem "stačí po víkendu" a ony tam počkají do pondělí. Vy se jimi už nezabývejte a zajděte si večer do společnosti.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

A je to tady zas. Vaše rýpavá a vztahovačná nálada se dnes projeví v plné síle. Budete přebírat každé slovo ze všech stran a analyzovat každé tvrzení, které dnes uslyšíte. A aby toho nebylo málo, dáte jim jako vždy ve finále jiný význam, než mají.

Panna 

Organizace a přípravy jsou přesně to, v čem se dnes budete vyžívat. Oceníte to především při plánování výletu, stěhování nebo úpravách domácího hnízdečka. Budete hýřit spoustou skvělých nápadů, které se u vašich blízkých setkají s velkým nadšením.

Váhy  

Stav vašeho těla a mysli nebude v sobotu právě nejlepší. Budete unavení a rozladění po náročném týdnu, a navíc je vám jasné, že kvůli Saturnu v Rybách nebude ani ten příští o moc lepší. Buďte tedy na sebe hodní a vymyslete si pro sebe hezký program.

Štír     

Využijte sobotu pro setkání s přáteli, protože poslední dobou na sebe nemáte moc času. Když se lidé nesetkávají, vede to k pozvolnému odcizení, a to by byla škoda. Znáte se přece už léta a jste si navzájem oporou, tak vztahy mezi sebou udržujte a kultivujte.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Cítíte se nejlépe, pokud můžete o víkendu vyrazit do přírody. A je vám úplně jedno, jestli míříte na vlastní chatu či chalupu, nebo do příjemného horského penzionu. Pokud si to tentokrát nemůžete dopřát, vyrazte dnes dobít baterie na jednodenní výlet.

Kozoroh         

Někdo ve vašem okolí se dnes bude snažit, abyste se stali doslova loutkou v jeho rukou. I když máte dobromyslnou a laskavou povahu, musíte dobře rozlišovat, kdy skutečně ostatní lidé potřebují vaši pomoc a kdy ji jen zneužívají ve svůj prospěch.

Vodnář          

I když byste měli odpočívat, ani během svého volna nedokážete zpomalit své tempo. Není se čemu divit, váš život je dynamický, a proto je temperamentní i způsob vašeho odpočinku. Zvolte tedy dnes aktivní relax ve formě sportu či adrenalinového zážitku.

Ryby  

A jejda, sobota nebude zrovna den plný míru. Vy a vaši blízcí máte zcela rozdílné pohledy na mnoho věcí, a protože nikdo z vás nechce poslouchat ty druhé, připravuje se dost explozivní atmosféra. Buďte tedy těmi, kdo ji uklidní a zažene výbuch emocí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.