Trable Bagárové s partnerem: Nebyli jsme na to připravení, říká

[chooze:gallery;value:30243]

​Zpěvačka Monika Bagárová je už několik měsíců šťastně zamilovala do podnikatele Leonarda Lekaje. Jejich láska jen kvete a důkazem je to, že se ho Bagárová před několika dny nebála vzít do společnosti. 

Jenže chodit s celebritou jako je Bagárová s sebou nese i různé komplikace. Objevovat se spolu na společenských akcích tak může být pro někoho, kdo není zvyklý na pozornost, poměrně náročné. "Leo na to není zvyklý, takže pro něj je to něco nového," nastínila Bagárová v rozhovoru pro rubriku Život ve hvězdách.

[chooze:article;value:495437]

​Snažila se ho proto uklidnit a vypadá to, že tuto zkoušku vztahu oba zvládli na jedničku. "Já mu říkala: 'V klidu, nestresuj se, nemusíš dělat žádné rozhovory.' Ale my vůbec netušili, že to bude takhle plné médií, takže jsme na to nebyli připravení," zmínila zpěvačka. 

Ale jestli se takto spolu budou na veřejnosti objevovat častěji, zatím není jasné. "Já mu nechci dělat něco, co je mu nepříjemné. Chápu, že k tomu nikdy neměl blízko. Ale jsem moc ráda, že tu se mnou je, doprovází mě a je skvělý partner," uzavřela Monika.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.