Misska byla obětí brutálního násilí. Přiznal se k tomu známý zpěvák

Otřesný případ se odehrál na Slovensku. Mladá influencerka Ráchel Karnižová, která před rokem zazářila v soutěži Miss Universe, zažívala doma peklo. To jí měl způsobit její přítel, zpěvák a moderátor Tomy Kotty.

Pár spolu začal randit před několika měsíci a navenek se zdálo, že je vše zalité sluncem. Realita však byla jiná. Ráchel v úterý na svém instagramu ukázala skutečnou podobu jejich společného vztahu. A z detailů mrazí.

[chooze:article;value:487554]

Sama Ráchel přiznala, že se ji ze začátku pokoušeli lidé ze zpěvákova okolí před ním varovat, ale nepřikládala jim váhu. "Po čase jsem si začala všímat věcí, jako že když jsem nesouhlasila s nějakým jeho názorem nebo měla nějaký jiný, tak bylo zle," napsala influencerka na svém instagramu.

Největší problémy se zvládáním vzteku podle ní měl její partner, když se napil. Tehdy měl být výprask nejhorší. Ráchel zveřejnila i fotky, na kterých je ošklivě zbitá. Kromě modřin měla také krvavá zranění na obličeji a monokly. Ukázala i konverzace, v nichž jí Tomy surově nadával.

Bývalou soutěžící Miss Universe měl údajně zbít dvakrát. Poprvé ještě nechtěla podat trestní oznámení a chtěla partnerovi pomoci se vymanit z problémů s alkoholem a vztekem. Podruhé však už domácí násilí tolerovat nechtěla.

[chooze:article;value:495274]

Zpěvák hrozivé domácí poměry nijak nezastíral. "Ano, je to pravda a ani nevíte, jak mě to po mužské i lidské stránce mrzí. To, co jsem udělal, se nemá dít za žádných okolností," přiznal se Tomy Kotty televizi Markíza. Dodal, že nastupuje na protialkoholní léčbu.

Vztah je i přes Tomyho omluvy definitivně u konce. "Nechci mu zničit život ani se mstít. Chci jen zařídit, aby se to už nikdy žádné ženě nestalo. Nikdy jsem si nemyslela, že se něco takového může stát mě, ale reálně se to může stát komukoliv. Zlobím se jedině na sebe, že jsem neodešla, když se to stalo poprvé. Pokud se ti děje něco podobného, ať už jsi muž nebo žena, hned odejdi," napsala na instagramu influencerka.

Rozchodem a léčbou to však pro jejího bývalého partnera nekončí. Své chování bude totiž muset vysvětlit i před soudem. Podle generálního prokurátora Maroše Žilinky se budou případem zaobírat orgány činné v trestním řízení. "Boj proti domácímu násilí je dlouhodobě prioritou prokuratury," řekl podle portálu tvnoviny.sk Žilinka.

Poslanci jednali o změně definice znásilnění i domácího násilí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.