Muž měl brutálně napadnout bratra. Ten skončil s vážným zraněním v nemocnici

Oba muži se podle policie nejdříve pohádali, poté starší z nich vytáhl kovovou zamykací páku a začal druhého mlátit do hlavy. To ale nestačilo, a tak útočník ještě použil baseballovou pálku a v agresivním útoku pokračoval.

Podle informací TV Nova mají být muži příbuzní, mělo by jít o bratry. Co přesně hádce předcházelo, zatím policie neví.

[chooze:article;value:498534]

Mladší z dvojice skončil s vážným zraněním v péči lékařů v českobudějovické nemocnici a kvůli jeho zdravotnímu stavu ho kriminalisté zatím nemohli vyslechnout. Zranění jsou prý tak vážná, že by mohl promluvit nejdříve za dva dny.

Staršího policisté podezřívají z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. Kriminalistům zatím nevysvětlil, proč útočil. V každém případě incident zahlédl svědek, který zraněnému přivolal pomoc. A tím mu zřejmě zachránil život.

Útočník podle policejního mluvčího po incidentu nasedl do auta a odjel. Brutální útoky baseballovou pálkou jsou podle policie spíše výjimečné. Většinou ale končí velmi vážnými zraněními napadeného. Ten má mnohdy i trvalé následky. U soudu za takové agresivní útoky padají poměrně vysoké tresty, útočník za mřížemi mnohdy skončí i na několik let.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.