Našli jsme mimozemšťana, tvrdí lidé v Bolívii. Natočili ho na video

Hotovou senzaci vyvolalo "mimozemské" video, které se v uplynulých dnech objevilo na sociálních sítích i v řadě médií. Záběry pořídili obyvatelé Huariny, vesnice ležící v departmentu La Paz, informuje portál Mirror.

Místní tvrdí, že se stali svědky přistání UFO. Na obloze se podle výpovědí vesničanů nejprve objevilo oslnivé zelené světlo. V domnění, že jde o vesmírnou loď, proto začali být vesničané více ostražití.

Zhruba po dvou dnech pak v temných uličkách obce zpozorovali několik menších mužíčků, kteří vypadali jako z jiného světa. ​"Byly to miniaturní bytosti. Jako ti malí lidé, kteří se zjevují dětem," popsala jedna z místních žen.

[chooze:article;value:475367]

Jedna z postav připomínající skřítka podle nich při výpravě zahynula. Tělo prý obyvatelé stihli ještě natočit, pak ale záhadně zmizelo.​ "Poslali mi fotky. Ta bytost byla stočená do klubíčka," připojil svůj komentář expert na UFO Juan Carlos Aliaga. Celou věc chce náležitě prověřit.

Do záležitosti už se vložily i místní úřady, které však žádají vesničany, aby o údajné mimozemské návštěvě zatím příliš nemluvili, informuje Polsat News. Ubezpečily, že se celou věcí zabývají.

Češku vyděsilo UFO. O blikající záhadě nemají jasno ani experti (01/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.