Bolest, škrábance na obličeji i modřiny: Brutální útok psů na Žilkovou

Mít doma čtyři štěňata je nejen velká radost, ale i starost. Malí mopsíci už by měli být u svých nových majitelů, ale podle Žilkové se nemohou odtrhnout od maminky. "V neděli už bez milosti půjdou, jinak mi to tady celé zničí. Jejich maminka už je naprosto zoufalá a je schovaná na zahradě. Já vařím, melu a oni pořád chtějí být kojení," neví si rady herečka.

Herečce pejsci přinesli do života mnoho šťastných chvil, ale občas jí komplikují plány. Nejinak tomu bylo u jejího tradičního cvičení na instagramu. Malí nezbedové po ní skákali a tahali ji za vlasy. "Brutální útok štěňat na cvičitelku. Jděte do háje, blbouni. Ještě že já jsem zvyklá se soustředit, i když to teda bolí, pejsci. Nechte mi ty vlasy, vol**é, fuj," snažila se je usměrnit Žilková.

[chooze:article;value:492987]

​Nakonec to vyřešila po svém, zavolala na ně jejich maminku a zbytek štěňat použila při cvičení jako zátěž na pánev. "Mám od vás poškrábaný obličej," postěžovala si. Nakonec většina štěňat usnula, a Žilková tak konečně mohla mít chvilku pro sebe, ale… "On se tady vedle mě vyčůral," nevěřila vlastním očím.

Tatínek štěňat, jehož majitelem je hereččin vnuk Kryšpín, se jednou za čas za svými ratolestmi přijde také podívat. Návštěvy psího tatínka ale doprovází nepříjemný zlozvyk. "Vždycky když přijde a chce nám dát najevo, že je tady pán, tak nám počůrá závěsy. Dcera, která je mu nejvíc podobná, to už dělá taky. Já vlastně pořád jenom peru závěsy," stěžuje si se smíchem herečka.

[chooze:article;value:489271]

​Žilková toho má teď hodně a ani pravidelným cvičením na instagramu nemůže věnovat tolik energie jako dřív. V divadle dostává navíc pořádně zabrat. "Chodím strašně urvaná. Měla jsem klaunské číslo, kdy žongluji se třemi notebooky. Mám modřiny a odřená zápěstí, protože jsou fakt těžké," uzavřela.

[chooze:gallery;value:30781]

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.